Cliënt ervaringen

Wat vinden anderen van YOEP?

Hieronder lees je de ervaring van onze cliënten:

Bij deze wil ik mijn dankbaarheid en waardering uitspreken voor YOEP Voorburg.

Op advies van de basisschool heb ik begin vorig jaar mijn zoontje aangemeld bij YOEP Voorburg. Mijn zoontje had duidelijk handvatten nodig om zichzelf uit diverse situaties te kunnen redden. De behandelaar heeft haar uiterste best gedaan om mijn zoontje te laten bloeien tot wat hij vandaag is. Hij is echt met sprongen vooruitgegaan. Hij was een jongen die moeite had om met situaties om te gaan. Door allerlei (praktijk)oefeningen en de 5 stappenplan die hij kreeg aangereikt, is hij heel erg gegroeid in zijn dagelijkse functioneren. Ik zie nu een jongen die over zelfvertrouwen beschikt om straks op de middelbare school beter uit de voeten te kunnen. Hij staat dus wat steviger in zijn schoenen.

Nogmaals bedankt YOEP.

Vandaag hebben we nog contact gehad en besproken dat het dossier helaas wordt gesloten en dat het wordt overgedragen aan de huisarts.

Helaas zeg ik omdat ik de samenwerking en vooral de betrokkenheid die u heeft heel fijn en bijzonder vind. U heeft alle tijd genomen om naar haar en naar ons te luisteren en heeft vooral gekeken naar wat A. wil en wat voor haar belangrijk is. De medicatie heeft u langzaam opgebouwd en iedere keer was u zo betrokken om te kijken of het goed ging, uw uiterste best gedaan om de medicatie te regelen bij de apotheek en uiteindelijk zijn we uitgekomen bij de juiste dosering.

Het leven van A. is dit jaar flink veranderd met betrekking tot haar schoolresultaten! Haar mentor heeft haar vermoeden uitgesproken en daarna de test en de betrokken samenwerking met u. 

Uiteindelijk heeft ze haar havo diploma behaald met prachtige cijfers en daar zijn we trots op! Dit komt uiteraard niet alleen door de medicatie maar het heeft haar zo positief geholpen en dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Nogmaals dank voor alles maar bovenal uw betrokkenheid en liefde die u in uw vak gebruikt om in dit geval mijn dochter te helpen!

Mijn ervaring bij YOEP was erg positief, het voelde goed om te praten met iemand die ik kan vertrouwen. Het gewicht van al mijn zorgen kon dan even van mijn schouders getild worden. Het feit dat er oprecht werd geluisterd, en dat mijn klachten serieus werden genomen was mij veel waard.

Ik heb bij YOEP ook heel veel geleerd, over mijn gedrag, gedachtes en gevoelens. Het begrijpen van die dingen en ermee om leren gaan heeft mij enorm geholpen. Ik ben YOEP erg dankbaar voor alle steun.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de steun die jullie de afgelopen jaren aan onze dochter hebben gegeven. Het traject dat ze met YOEP heeft doorlopen heeft haar en ons leven met ADD veranderd in de positieve zin!

Wij vinden de benadering van YOEP erg goed, een betrokken team, met inzichten vanuit verschillende hoeken, met de juiste vraagstelling en altijd met de focus op onze dochter, daarnaast ook oog voor de impact in het hele gezin – zo kwamen wij samen verder! Onze dochter heeft een enorme groei doorgemaakt, met aanhoudende steun, begrip en een hele persoonlijke benadering. Ook wij hebben veel geleerd en begrijpen nu beter hoe wij haar verder kunnen steunen.

De manier hoe het YOEP-team werkt is uniek, gericht op doelen, de persoonlijke aanpak en de resultaten zijn te zien in de praktijk. Wij zijn overtuigd dat YOEP echt een verschil heeft gemaakt in de manier hoe ons gezinsleven er nu uit ziet. Onze dochter kijkt met meer vertrouwen naar de toekomst, wij zouden dit niet zonder jullie hebben kunnen doen!

Meer weten over onze werkwijze?

Lees op deze pagina meer over hoe wij werken: