Ambulant jeugdhulpverlener Midden-Holland

Daar zit je dan!

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders. Komt dat even goed uit, want ons team in Midden-Holland is op zoek naar een:

Ambulant jeugdhulpverlener (HBO) (24-32 uur p/wk)

Als Ambulant jeugdhulpverlener ben je verantwoordelijk voor de individuele begeleiding en behandeling van kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar en hebt daarin je eigen cliënten-portefeuille. Individuele begeleiding of behandeling is gericht op het bevorderen of behouden van zelfredzaamheid, het groeien naar zelfstandigheid en/of participatie in de maatschappij. Vaak is dit ook op het snijvlak met onderwijs. Daarnaast betrek je het systeem van het kind of de jongere, zodat het gezin na het behalen van de doelen zelfstandig verder kan. In ons werk staat het contact met jongeren (6-18 jaar) met ontwikkelingsproblematiek centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat jij goed met hen om kan gaan. Dit doe je door soepel een gesprek te voeren, scherp te luisteren en gericht door te vragen. En natuurlijk ben jij relaxed met dat wat jongeren bezighoudt, waardoor zij zich begrepen en thuis voelen bij ons. Intern zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden om meer te leren over de doelgroep. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor jongeren, lees dan zeker verder. Je zult deel gaan uitmaken van ons Wendbare team in regio Midden-Holland. De begeleiding vindt plaats op de locatie waar het nodig is. Dat kan thuis zijn, op een sportvereniging of op school.

Wie is YOEP?

Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verder gegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker, en zijn we ook in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke parttime job (24-32 uur) en heb jij een afgeronde HBO opleiding (SPH, Pedagogiek of Social work) in combinatie met een SKJ registratie voor Jeugd en gezinsprofessional en ben je in het bezit van een rijbewijs met eigen vervoer? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou heel veel te bieden! Wat dacht je van:

*Een contract conform CAO GGZ, schaal 50;

*Vooralsnog een tijdelijk contract (van één jaar); een vaste aanstelling op termijn behoort tot de mogelijkheden;

*Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 36 uur per week;

*Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

*8% vakantietoeslag;

*Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;

*Reiskostenvergoeding;

*Werkrooster in overleg;

*Hybride werken;

*Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

*Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

*Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

*Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

Als je meer informatie wenst over deze functie of het team, of wil je ons laten weten dat je enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Melissa Stoomrat, 06-23892878.

Solliciteer direct

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.