Coördinerend secretaresse

Daar zit je dan!

Dacht je makkelijk die nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt dat toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders èn wij zijn op zoek naar jou. Komt dat even goed uit!

Coördinerend secretaresse
meerdere locaties
(24-32 uur p/wk)

Want jij bent de coördinerend secretaresse die graag lid wordt van onze familie. Als coördinerend secretaresse ben je de spin in het web en werk je nauw samen met het multidisciplinaire team op jouw locatie. Met jouw organisatietalent en overzicht help jij het team waar je kan en stuur je het secretariaatsteam aan. Je draait je hand niet om voor het coördineren en uitvoeren van de cliënttrajecten, het ondersteunen van behandelaren en artsen. Voor cliënten ben je het eerste aanspreekpunt, je ontvangt ze en je neemt soms inhoudelijke testjes af. Een EPD-systeem kent geen geheimen meer voor jou, net zoals de Microsoft Office programma’s. Je bent een kei in prioriteren en plannen. Kortom, een uitdagende job bij een fijne organisatie!

Wie is YOEP?

Wij zijn een kinder- en jeugdpsychiatrische organisatie met verschillende vestigingen die snel groeit. We hebben alle disciplines in huis, van Kinderpsychiater tot (GZ-)psycholoog en van orthopedagoog tot psychomotorisch therapeut. Sinds kort maakt Ad Astra Begeleiding en Behandeling deel uit van YOEP, waardoor we een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp, BGGZ en SGGZ aan kunnen bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Wij geloven daarbij heilig in de driehoek gezin, onderwijs en zorg. Het FunctioneringsProfiel is een van de voorbeelden van onze unieke manier van werken. Bijzonder in onze samenwerking is dat wij werken volgens zelforganisatie, het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een leuke job (vanaf 24 uur) en heb je ervaring binnen het secretaresse werk? En ben je een enthousiaste en stressbestendige collega, die het ook leuk vindt om mee te denken en helpen bij de verdere ontwikkeling van het team, dan ben je een ideale kandidaat! Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team kinderen verder helpt. Herken je jezelf hierin? Dan bieden wij jou heel veel! Wat dacht je van:
 Een contract conform CAO GGZ;
• Vast contract bespreekbaar;
• Een salaris tussen de € 2.117 en € 3.241 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 40);
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
• 8% vakantietoeslag;
• Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;
• Reiskostenvergoeding;
• Werkrooster in overleg;
• Standplaats in overleg;
• Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
• Een teamgebonden opleidingsbudget;
• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

We zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij ook snel aan de slag, neem dan contact op met Linda Wiersma, op telefoonnummer 088 9723777 (l.wiersma@yoep.nl) of Marlies Meerman 06 13 07 05 76 (m.meerman@yoep.nl). Kijk ook op onze site www.yoep.nl voor meer info over ons.

Nu al geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl of direct het formulier op deze pagina gebruiken. Wij kijken uit naar je reactie!

    * deze velden moeten ingevuld worden