Creatief-, spel- of beeldentherapeut, meerdere locaties

Daar zit je dan!

Dacht je makkelijk die nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt dat toch niet zo makkelijk te zijn… Maar YOEP is anders èn wij zijn op zoek naar jou. Komt dat even goed uit!

Creatief-, spel- of beeldentherapeut, meerdere locaties (24-36 uur p/wk)

Want jij bent de vaktherapeut die graag lid wordt van onze familie. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team op de poli. Bij YOEP zetten we creatieve, beeldende of speltherapie in als onderdeel van het behandelplan bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen in hun ontwikkeling en/of op school/opleiding. Een mooie job bij een fijne organisatie!

Wie is YOEP?

Wij zijn een kinder- en jeugdpsychiatrische organisatie die snel groeit. We hebben alle disciplines in huis, van Kinderpsychiater tot (GZ-)psycholoog en van orthopedagoog tot psychomotorisch therapeut. Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verder gegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker, en zijn we ook in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke job (vanaf 24 uur) en heb je een afgeronde HBO opleiding Vaktherapie en ben je geregistreerd? Heb je ook al ervaring binnen de GGZ of het onderwijs en/of met de doelgroep kinderen, jeugdigen, jongvolwassenen? Dan ben je een ideale kandidaat! Natuurlijk ben je een betrokken en enthousiaste collega die flexibel en stressbestendig is. Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team cliënten verder helpt. Herken je jezelf hierin?We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

*Een contract conform CAO GGZ;

*Aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

*Een salaris tussen € 2.866 en € 4.468 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55);

*Een eindejaarsuitkering. van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

*8% vakantietoeslag;

*Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;

*Reiskostenvergoeding;

*Werkrooster in overleg;

*Hybride werken;

*Standplaats in overleg;

*Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

*Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

*Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;

*Ondersteuning van secretariaat, ICT-helpdesk en backoffice;

*Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

*Een persoonlijk opleidingsbudget;

*Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij ook snel aan de slag, neem dan contact op met Priscilla Zijlmans (operationeel directeur), op telefoonnummer 088 9 723 750.

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar solliciteren@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.