Financieel medewerker

Daar zit je dan!

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders èn wij zijn op zoek naar jou. Komt dat even goed uit!

Financieel medewerker (32 uur p/wk)

Want jij bent de financieel medewerker die graag lid wordt van onze familie. Kinderen staan weliswaar centraal bij YOEP, maar om de cijfers kunnen we niet heen. Jij staat dan ook te popelen om samen met je collega’s van het financiële team ondersteuning te geven aan onze behandelaren en het management. Je gaat je bezighouden met verschillende maandelijkse rapportages, debiteuren en crediteuren beheer, boeken van facturen, bankbetalingen, aanleveren van verantwoordingen en onderbouwingen bij onze accountant en bij gemeenten en overheid. Kortom, een mooie job bij een fijne organisatie!

Wie is YOEP?

Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verder gegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker, en zijn we ook in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Betekenisvol werk dat we niet kunnen doen zonder een enthousiast en betrokken backoffice team! Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke parttime job (vanaf 32 uur) en heb je al eerder in de zorgbranche gewerkt? Vind je het leuk om zelfstandig te werken en doe je niets liever dan meedenken over verbeteringen? Heb je bovendien minimaal 2 jaar werkervaring, en kan je werken met Exact en een EPD systeem (bij voorkeur CRS) dan bieden wij hou heel veel! Wat dacht je van:

*Een contract conform CAO GGZ;

*Aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

*Een salaris tussen de 2.241 euro en 3.606 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45);

*Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

*8% vakantietoeslag;

*Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;

*Reiskostenvergoeding;

*Werkrooster in overleg;

*Hybride werken, standplaats bij voorkeur Amstelveen, andere locaties zijn mogelijk;

*Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

*Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

*Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

*Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

Als je meer informatie wenst over deze functie of het team, of gewoon wil laten weten dat je enthousiast geworden bent, dan kun je mailen, bellen of appen met Reinier Daals op 06-57726113 (bereikbaar op kantooruren ma-vr) of r.daals@yoep.nl.

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar solliciteren@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

    * deze velden moeten ingevuld worden