Enthousiaste GZ-psycholoog

Enthousiaste GZ-psycholoog (24 tot 36 uur p/w)

Wil jij werken als GZ-Psycholoog bij een leuke, jonge en zelfstandige organisatie? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken?

YOEP Onderwijs en Zorg is een innovatieve zorgaanbieder met een focus op het verbinden van zorg en onderwijs. We hebben gespecialiseerde praktijken voor jeugdzorg en (kinder-) en jeugdpsychiatrie. Vanuit onze locaties in Leiderdorp, Voorburg, Zoetermeer, Bussum en Amstelveen bieden wij zorg aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tussen de 6 en 23 jaar die vastlopen op meerdere gebieden in hun leven.

Voor meerdere vestigingen zoeken wij enthousiaste en flexibele GZ-psychologen. Je maakt
onderdeel uit van een gespecialiseerd team op het gebied van onderwijs en zorg. Het team bestaat uit een Kinder- en Jeugdpsychiater, jeugdarts, Onderwijs Zorg Specialisten, Orthopedagogen, (GZ-)psychologen en praktijkcoaches.

Wil je weten hoe YOEP werkt?

Wat zijn de kerntaken?

Als GZ-psycholoog werk je als regiebehandelaar en werk je nauw samen met het multidisciplinaire team op de poli. Je hebt hierbij je eigen caseload en begeleidt de behandelaren van YOEP tijdens het behandelproces. Natuurlijk kan je zelf ook diagnostiek en behandelingen verrichten. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie aan de behandelaren en geef je het team inhoudelijk leiding. Ook nodigen we je uit om mee te helpen bij de verdere ontwikkeling van YOEP.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding en BIG-registratie. Je hebt, bij voorkeur, ervaring binnen de GGZ, ervaring binnen het onderwijs en/of ervaring met de doelgroep kinderen, jeugdigen en/of jongvolwassenen. Je bent een betrokken, ontwikkelgerichte, enthousiaste, integere en ambitieuze collega. Je bent creatief, flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefvol en hebt een ondernemersfocus op de omgeving als netwerkpartner.

Wat hebben wij te bieden?

–> Een uitdagende baan in een ondernemende en innovatieve organisatie.
–> Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ.
–> Een inspirerende werkomgeving met veel mogelijkheden.
–> Een enthousiast team met betrokken collega’s.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Voor informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Priscilla Zijlmans, operations manager bij YOEP, bereikbaar via de mail: p.zijlmans@Yoep.nl of via 088-9723730

Geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl of direct het formulier op deze pagina gebruiken. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.

    * deze velden moeten ingevuld worden