HR-medewerker

In samenwerking met YOEP is De Praktische GGZ op zoek naar een HR-medewerker. Ben jij enthousiast, vriendelijk en kordaat? Werk je graag bij een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons, want wij zijn op zoek naar een:

HR-medewerker
(32-36 uur p/wk)

Wie is De Praktische GGZ?

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.
We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.
Momenteel bestaan we uit vijf locaties: Zoetermeer, Gouda, Leiden, Woerden en Tiel. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Wie zoeken wij?

Voor al onze locaties zoeken wij een HR-medewerker, verantwoordelijk voor de salaris- en HR-administratie. Je kunt vanuit huis werken en bent gemiddeld 1x per week (of meer als je dat zou willen) op kantoor in Zoetermeer (Willem Dreeslaan 432, 2719 NK Zoetermeer)
Als HR-medewerker ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers binnen de organisatie omtrent alle salaris- en HR administratie gerelateerde vragen. Wij willen dat een medewerker zich welkom en op zijn gemak voelt. Je bent vriendelijk en helpt medewerkers waar mogelijk bij het vinden van antwoorden op vragen over salaris, arbeidscontract, (GGZ) CAO etc..

Je bent verantwoordelijk voor de salaris- en personeelsadministratie en je beantwoordt vragen van medewerkers omtrent onze (GGZ) CAO. Je werkt nauwkeurig en bent gewend om je eigen werk te controleren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, evenals ruime ervaring met EXACT, Office, Internet en Careweb of een soortgelijk zorgmanagementsysteem. We gaan zo snel mogelijk onze salaris- en HR administratie in EXACT vormgeven. De implementatie wordt jouw verantwoordelijkheid.
We zoeken iemand die proactief zaken oplost. Je hebt veel vrijheid in deze functie, die je ook nodig hebt om creatief om te kunnen gaan met steeds weer nieuwe vraagstukken. We zoeken iemand die goed kan omgaan met hectiek, prioriteiten kan stellen en graag wordt uitgedaagd.

Samenvattend zoeken wij iemand met de volgende competenties:
– Je bent iemand die graag meebouwt en meedenkt in de opzet onze salaris- en HR-administratie in EXACT.
– Je hebt ervaring met de loonadministratie en een opleiding tot salarisadministrateur is een pré.
– Ervaring met EXACT is een pré.
– Als persoon ben je cliëntgericht, vriendelijk en goed in de omgang met mensen.
– Je bent stressbestendig, initiatiefrijk, analytisch en werkt nauwkeurig.
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
– Je kan goed met de computer omgaan: ervaring met EXACT, Microsoft Office (Word, Excel en Outlook) en internet. Ervaring met zorgmanagement systemen is een pré.

Wat bieden wij?
• Een fijne, collegiale en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon.
• Een arbeidsovereenkomst voor 32 – 36 uur per week.
• Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.
• Vooralsnog een tijdelijk contract (van één jaar); een vaste aanstelling op termijn behoort tot de mogelijkheden.

Contact?

Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar nanda@mountainroad.nl. Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06-22421688 (Nanda de Gier, HR manager a.i.)

Vanuit De Praktische GGZ staan wij voor inclusiviteit en diversiteit. Daarom staat het jou vrij om eventueel anoniem te solliciteren. Dit betekent dat je in de sollicitatie en CV geen persoonsgegevens hoeft weer te geven, zoals je naam, leeftijd, geslacht, geboorteplaats, nationaliteit, burgerlijke staat en pasfoto.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Nu al geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan nanda@mountainroad.nl of het formulier op deze pagina gebruiken. Wij kijken uit naar je reactie!

    * deze velden moeten ingevuld worden