HR medewerker

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt!

Ben jij een enthousiaste, vriendelijke en kordate HR medewerker die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons!

HR medewerker (36 uur p/wk)

Wij zoeken een HR medewerker, verantwoordelijk voor de HR administratie, HR advies en die affiniteit heeft met recruitment. Je kunt vanuit huis werken en bent gemiddeld 1x per week op kantoor in Gouda.
Als HR medewerker ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers binnen de organisatie omtrent alle salaris- en HR-administratie gerelateerde vragen. Wij willen dat een medewerker zich welkom en op zijn gemak voelt. Je bent vriendelijk en helpt medewerkers waar mogelijk bij het vinden van antwoorden op vragen over salaris, arbeidscontract, (GGZ) CAO, verzuim etc.. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en je beantwoordt vragen van medewerkers over onze (GGZ) CAO. Je werkt nauwkeurig en bent gewend om je eigen werk te controleren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, evenals ruime ervaring met een HR-systeem (bij voorkeur EXACT), MS Office, Internet en CRS of een soortgelijk elektronisch patiëntendossiersysteem.
Alle HR collega’s hebben naast hun HR werkzaamheden een rol waar ze zich extra in verdiepen (bijvoorbeeld applicatiebeheer Exact, verzuim, ontwikkeling, recruitment). Wij zoeken voor deze functie iemand die naast de dagelijkse HR werkzaamheden, de recruitment rol organisatie breed wil oppakken.
We zoeken iemand die proactief zaken oplost. Je hebt veel vrijheid in deze functie, die je ook nodig hebt om creatief om te kunnen gaan met steeds weer nieuwe vraagstukken. We zoeken iemand die goed kan omgaan met hectiek, prioriteiten kan stellen en graag wordt uitgedaagd.

Wie is YOEP?

Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verder gegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker, en zijn we ook in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. 
Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Samenvattend zoeken wij iemand met de volgende competenties:
*Je bent iemand die graag meebouwt en meedenkt in de opzet onze salaris- en HR-administratie in EXACT.
*Je hebt ervaring met het werken met een HR-systeem (EXACT is een pré)
*Als persoon ben je cliëntgericht, vriendelijk en goed in de omgang met mensen.
*Je bent stressbestendig, initiatiefrijk, analytisch en werkt nauwkeurig.
*Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
*Je kan goed met de computer omgaan: ervaring met een HR-systeem, MS Office (Word, Excel en Outlook) en internet. Ervaring met zorgmanagement systemen is een pré. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu bij YOEP! Wij hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:
*Een fijne, collegiale en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon;
*Een contract conform CAO GGZ;
*Vooralsnog een tijdelijk contract (van één jaar); een vaste aanstelling op termijn behoort tot de mogelijkheden;
*Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week;
*Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
*8% vakantietoeslag;
*Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;
*Reiskostenvergoeding;
*Werkrooster in overleg;
*Hybride werken;
*Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
*Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
*Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
*Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar n.degier@yoep.nl. Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06-22421688 (Nanda de Gier, HR-manager a.i.) Wij zien je reactie graag tegemoet!

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar n.degier@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.