Orthopedagoog/Psycholoog, Leiderdorp

ORTHOPEDAGOOG / PSYCHOLOOG (WO) SGGZ (24-32 uur p/w)

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt! Ben jij een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie die nét even anders dan anders is? En werk je graag met een diverse doelgroep van kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de specialistische jeugd GGZ? Dan is YOEP Leiderdorp misschien wel op zoek naar jou!

Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor kinderen en jongeren, lees dan zeker verder!

Jouw rol als behandelaar

Als behandelaar binnen YOEP draag je samen met de regiebehandelaar zorg voor jouw eigen caseload. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, geeft advies en geeft behandeling aan kinderen en jongeren van 6 t/m 23 jaar. Je biedt zorg op maat bij onder andere ontwikkelingsproblematiek, angststoornissen, trauma en problemen op school. Daarbij ben in staat om verschillende effectieve hulpvormen aan te bieden. Verder werk je samen met andere disciplines en houd je contact met scholen.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke baan en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Heb je een afgeronde opleiding psychologie (kind en jeugd) of orthopedagogiek in combinatie met een afgeronde opleiding CGT (basis), een SKJ registratie en een diagnostiekaantekening? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

• Een contract voor bepaalde tijd met de intentie voor een vaste aanstelling;

• Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 60 van € 4.027,00 tot een maximum van € 5230,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);

• Een warme informele werksfeer;

• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• 8% vakantietoeslag;

• Een persoonlijk opleidingsbudget

• Reiskostenvergoeding;

• Werkrooster in overleg en de mogelijkheid tot hybride werken;

• Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

• Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;

• Ondersteuning van secretariaat, ICT-helpdesk en backoffice;

Wil je meer weten?

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Bjorn Bouwmeester op 06 – 33 92 88 00 (bereikbaar op kantooruren ma tot do) of mailen naar b.bouwmeester@yoep.nl.

Solliciteer direct

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.