Orthopedagoog / psycholoog

Ervaren orthopedagoog / psycholoog gezocht
(24 tot 36 uur per week)

Waar kom je te werken?

YOEP Onderwijs en Zorg is een innovatieve zorgaanbieder met een focus op het verbinden van zorg en onderwijs. We hebben gespecialiseerde vestigingen voor jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit onze locaties in Bussum, Leiderdorp, Voorburg, Zoetermeer en Amstelveen bieden wij zorg aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tussen de 6 en 23 jaar die vastlopen op meerdere gebieden in hun leven.

Voor de vestigingen in Bussum, Voorburg, Zoetermeer en Amstelveen zoeken wij enthousiaste behandelaren met een aantal jaar ervaring. Je maakt deel uit van een gespecialiseerd team op het gebied van onderwijs en zorg. Het team bestaat uit een Kinder- en Jeugdpsychiater, jeugdarts, Onderwijs Zorg Specialisten, Orthopedagogen, (GZ-)psychologen en praktijkcoaches.

Wil je weten hoe YOEP werkt?

Wat zijn de kerntaken?

Als behandelaar werk je nauw samen met het multidisciplinaire team op de poli. Je hebt je eigen caseload en verricht intakes, diagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen in hun ontwikkeling en/of op school/opleiding. Binnen YOEP is het gebruik van het FunctioneringsProfiel daarbij een vast onderdeel. Ook adviseer je ouders en/of scholen over de benodigde ondersteuning en zorg, en waar nodig help je deze te realiseren. Naast je reguliere werk zet je je ervaring in om begeleiding te bieden aan de beginnende behandelaren binnen YOEP.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog met een basis aantekening psychodiagnostiek. Je hebt ervaring binnen de GGZ met de doelgroep jeugd en jongvolwassenen en bent in het bezit van een SKJ registratie.

Je bent een betrokken, ontwikkelgerichte, enthousiaste, integere en ambitieuze collega. Je bent creatief, flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefvol en hebt een ondernemersfocus op de omgeving als netwerkpartner. Ook vind je het leuk om mee te denken en helpen bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Wat hebben wij te bieden?

-> Een uitdagende baan in een ondernemende en innovatieve organisatie.
-> Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ.
-> Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.
-> Een inspirerende werkomgeving met veel mogelijkheden.
-> Een enthousiast team met betrokken collega’s.

Wil je meer weten?

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Priscilla Zijlmans, operations manager bij YOEP, bereikbaar via de mail: p.zijlmans@yoep.nl of via 088-9723730.

Geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl of direct het formulier op deze pagina gebruiken. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.

Fout: Contact formulier niet gevonden.