Orthopedagoog

Daar zit je dan!

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders. Komt dat even goed uit, want ons team in Gouda is op zoek naar een

Orthopedagoog (WO) (16-32 uur p/wk)

En jij bent de orthopedagoog die graag lid wordt van onze YOEP-familie!

“Ieder kind mag zelfstandig in de maatschappij staan.” Dat is in het kort waar YOEP voor staat. Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor jongeren, lees dan zeker verder.
Jouw rol als Orthopedagoog

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van kortdurende psychologische hulp voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Je biedt zorg op maat bij gedragsproblemen, ontwikkelingsproblemen en/ of sociaal-emotionele problemen. Hierbij ben je in staat om verschillende effectieve hulpvormen aan te bieden. Deze hulp kan gericht zijn op het achterhalen van de oorzaak van de problemen. In dit geval zal psychodiagnostisch onderzoek worden ingezet. Daarnaast kan er ingestoken worden op de behandeling van de klachten. Een behandeltraject is gericht op het omgaan met de huidige situatie en/of stoornis of op het verminderen van de klachten. In ons team is (zelf)reflectie een grondhouding die wij inzetten om niet alleen onze dienstverlening scherp te houden, maar ook om onszelf uit te dagen de beste professional te zijn of te worden!

Wie is YOEP?

Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verder gegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker, maar zijn we ook in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. En jij kunt hier deel van uitmaken! Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een écht leuke organisatie en heb je een afgeronde opleiding psychologie (kind en jeugd) of orthopedagogiek in combinatie met een afgeronde opleiding CTG (basis), een SKJ registratie en een diagnostiekaantekening? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! 
Wat dacht je van:

• Een contract conform CAO GGZ;
• 16 – 32 uur per week;
• Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 60 (trede afhankelijk van kennis en ervaring);
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• 8% vakantietoeslag;
• Reiskostenvergoeding;
• Werkrooster in overleg;
• Hybride werken;
• Standplaats Gouda;

• Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
• Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;
• Ondersteuning van secretariaat, ICT-helpdesk en backoffice;

• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes en heel veel gezamenlijke lunches.

Geïnteresseerd?

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Martine de Hoop – Kool op 06-13235646. Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar info@adastra.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.