Psychomotorisch therapeut

Enthousiaste psychomotorisch therapeut (24 – 36 uur p/w)

YOEP Onderwijs en Zorg is een innovatieve zorgaanbieder met een focus op het verbinden van zorg en onderwijs. We hebben gespecialiseerde vestigingen voor jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit onze locaties in Leiderdorp, Voorburg, Zoetermeer en Amsterdam bieden wij zorg aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tussen de 6 en 23 jaar die vastlopen op meerdere gebieden in hun leven.

Voor onze vestiging in Zoetermeer zoeken wij een enthousiaste en flexibele vaktherapeut. Je maakt als therapeut onderdeel uit van een gespecialiseerd team op het gebied van onderwijs en zorg. Het team bestaat uit een Kinder- en Jeugdpsychiater, jeugdarts, Onderwijs Zorg Specialisten, Orthopedagogen, (GZ-)psychologen en praktijkcoaches.

Wil je weten hoe YOEP werkt?

Wat zijn de kerntaken?

Als psychomotorisch therapeut werk je nauw samen met het multidisciplinaire team op de poli. Je levert vanuit je eigen vakgebied een bijdrage aan het opstellen en evalueren van het behandelplan en het verrichten van diagnostiek. Je maakt samen met de cliënt de vertaalslag van de behandeldoelen naar psychomotorische doelen en begeleidt en behandelt patiënten individueel en soms in groepsverband. Ook werk je systeemgericht en betrek je ouders bij de behandeling. Daarnaast dagen wij je uit om mee te denken over inhoudelijke beleidsveranderingen en het neerzetten van een therapeutisch kader binnen YOEP.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut en een SKJ-registratie. Je hebt ervaring binnen de jeugd GGZ. Ervaring binnen het onderwijs is een pre. Je bent een betrokken, ontwikkelgerichte, enthousiaste, integere en ambitieuze collega. Je bent creatief, flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefvol en hebt een ondernemersfocus op de omgeving als netwerkpartner.

Wat hebben wij te bieden?

-> Een uitdagende baan in een ondernemende en innovatieve organisatie.
-> Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ, de functie is ingeschaald in FWG-schaal 55.
-> Een inspirerende werkomgeving met veel mogelijkheden.
-> Een goede multifunctionele ruimte waar je alle kanten mee op kunt.
-> Een enthousiast team met betrokken collega’s.

Wil je meer weten?

Voor informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Priscilla Zijlmans, operations manager bij YOEP, bereikbaar via de mail: p.zijlmans@yoep.nl of via 088-9723730

Geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl of direct het formulier op deze pagina gebruiken. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.

    * deze velden moeten ingevuld worden