Secretaresse, locaties Gouda en Zoetermeer

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Dacht je makkelijk die nieuwe baan te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt dat toch niet zo makkelijk te zijn.. Maar YOEP is anders èn wij zijn op zoek naar jou.

Secretaresse, locaties Gouda en Zoetermeer (24-36 uur p/wk)

Wij zijn op zoek naar secretaresses voor onze locaties in Gouda en Zoetermeer. Wij bieden je een veelzijdige baan als secretaresse. Je bent de spin in het web en je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team op jouw locatie en de andere locaties van YOEP. Met jouw organisatietalent en overzicht help jij waar je kan. Je draait je hand niet om voor het coördineren en uitvoeren van de cliënttrajecten, het ondersteunen van behandelaren en artsen. Voor cliënten ben je het eerste aanspreekpunt, je ontvangt ze en je neemt soms inhoudelijke testjes af. Een EPD-systeem kent geen geheimen meer voor jou, net zoals de Microsoft Office programma’s. Je bent een kei in prioriteren en plannen. Kortom, een uitdagende job bij een fijne organisatie!

Wie is YOEP?

Wij zijn een kinder- en jeugdpsychiatrische organisatie die snel groeit. We hebben alle disciplines in huis, van Kinderpsychiater tot (GZ-)psycholoog en van orthopedagoog tot psychomotorisch therapeut. Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samengegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker en zijn we in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Wij geloven daarbij heilig in de driehoek gezin, onderwijs en zorg. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team en de organisatie als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een leuke job (vanaf 24 uur), heb je een afgeronde administratieve opleiding en heb je ervaring met het secretaresse werk? En ben je een enthousiaste en stressbestendige collega, die het ook leuk vindt om mee te denken en helpen bij de verdere ontwikkeling van het team, dan ben je een ideale kandidaat! Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team cliënten verder helpt. Herken je jezelf hierin? We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

*Een contract en salaris conform CAO GGZ;

*Aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband;

*Een salaris tussen de € 2062 en € 3004 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 35);

*Een eindejaarsuitkering. van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

*8% vakantietoeslag;

*Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;

*Reiskostenvergoeding;

*Werkrooster in overleg;

*Standplaats Gouda of Zoetermeer;

*Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

*Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

*Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

*Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij ook snel aan de slag, neem dan contact op met Marlies Meerman, m.meerman@yoep.nl of 06 13 07 05 76.

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar solliciteren@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

    * deze velden moeten ingevuld worden