medisch secretaresse

(Medisch) Secretaresse (24 tot 36 uur p/w)

Wil jij werken als (medisch) secretaresse bij een leuke, jonge, groeiende en zelfstandige organisatie? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken?

YOEP Onderwijs en Zorg is een innovatieve zorgaanbieder met de focus op het verbinden van zorg en onderwijs. We hebben gespecialiseerde vestigingen voor jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit onze locaties in Bussum, Leiderdorp, Voorburg, Zoetermeer en Amstelveen bieden wij zorg aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tussen de 6 en 23 jaar die vastlopen op meerdere gebieden in hun leven.

Voor de locaties Zoetermeer / Voorburg (samen) én voor onze nieuwe locatie in Amstelveen zoeken wij een (medisch) secretaresse met een aantal jaar ervaring.

Wil je weten hoe YOEP werkt?

Wat zijn de kerntaken?

Als (medisch) secretaresse ben je de spin in het web en werk je nauw samen met het
multidisciplinaire team op de poli. Met jouw organisatietalent en overzicht help jij het team waar je kan. Je draait je hand niet om voor het coördineren en uitvoeren van de cliënttrajecten, het ondersteunen van behandelaren plus artsen en het aanvragen van beschikkingen. Voor cliënten ben je het eerste aanspreekpunt, je ontvangt ze op de poli en je neemt soms inhoudelijke testjes af. Een EPD-systeem kent geen geheimen meer voor jou, net zoals de Microsoft Office programma’s. Je bent een kei in prioriteren en plannen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde, passende opleiding en enkele jaren ervaring binnen de zorg met de doelgroep jeugd en jongvolwassenen. Je bent een enthousiaste en stressbestendige collega. Ook vind je het leuk om mee te denken en helpen bij de verdere ontwikkeling van het team. Het aantal uren is in overleg overeen te komen. Een vaste aanstelling is mogelijk.

Wat hebben wij te bieden?

-> Een afwisselende baan in een ondernemende en innovatieve organisatie.
-> Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ.
-> Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.
-> Uitstekende pensioenvoorziening.
-> Een inspirerende werkomgeving met veel mogelijkheden.
-> Een enthousiast team met betrokken collega’s.

Wil je meer weten?

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Fred Kofman, Teamleider Secretariaat bij YOEP, bereikbaar via de mail: f.kofman@yoep.nl of via 088-9723750.

Geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl of direct het formulier op deze pagina gebruiken. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.

    * deze velden moeten ingevuld worden