Secretariaats medewerker, locaties Gouda en Zoetermeer

Ben jij een Bachelor student(e) Psychologie of Pedagogiek en op zoek naar een leuke bijbaan?

Secretariaatsmedewerkers, locatie Gouda en Zoetermeer (12-16 uur p/wk)

We zijn op zoek naar secretariaatsmedewerkers voor onze locaties in Gouda en Zoetermeer. Het gaat om een bijbaan van 12 tot 16 uur in de week, waar je samen met andere studenten het secretariaat vormt.

Wie is YOEP?

YOEP Onderwijs en Zorg is een innovatieve zorgaanbieder met een focus op het verbinden van zorg en onderwijs. We hebben gespecialiseerde vestigingen voor jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit onze locaties bieden wij zorg aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tussen de 6 en 23 jaar die vastlopen op meerdere gebieden in hun leven.

Nog even terug naar jou!

Als secretariaatsmedewerker ben je het aanspreekpunt voor cliënten en behandelaren, neem je de telefoon op, beheer je de mail, zorg je ervoor dat de agenda’s worden bijgehouden, plan je afspraken in en neem je inhoudelijke testjes af. Meteen een boost voor je cv! Waar zijn wij naar op zoek? Je voornaamste taak is het ondersteunen van de behandelaren, bijvoorbeeld bij het plannen van afspraken. Je staat cliënten vriendelijk te woord aan de telefoon en via e-mail. Je bent behulpzaam en toont initiatief. Je kan goed overzicht houden en je bent daarom goed in staat om met verschillende taken tegelijkertijd bezig te zijn. Bij het uitvoeren van deze verschillende taken heb je veel oog voor detail en werk je gestructureerd en zelfstandig. Je bent beschikbaar voor minimaal één jaar, voor 12 tot 16 uur per week. We zoeken bij voorkeur studenten die affiniteit hebben met psychologie of pedagogische wetenschappen. Herken je jezelf hierin? We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

*Een contract en salaris conform CAO GGZ;

*Aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging;

*Een eindejaarsuitkering. van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

*8% vakantietoeslag;

*Werkrooster in overleg;

*Standplaats Gouda of Zoetermeer;

*Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes en heel veel gezamenlijke lunches.

Wil je meer weten?

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij ook snel aan de slag, neem dan contact op met Marlies Meerman, m.meerman@yoep.nl of 06 13 07 05 76.

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar solliciteren@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

    * deze velden moeten ingevuld worden