Senior Business Controller

Senior Business Controller

Deze functie dient met name om het dagelijks bestuur te adviseren en mee te denken in de ontwikkeling van de organisatie. De senior business controller werkt nauw samen met de andere ondersteunende diensten en het management om te zorgen dat de beschikbare financiële middelen zo effectief mogelijk aan zorg worden besteed. Daarnaast zal de senior business controller de administratieve organisatie aansturen en verder door ontwikkelen.

Taken

– Samen met het management opstellen van begrotingen en prognoses;
– Het geven van (on)gevraagd advies aan de organisatie op basis van de analyses en rapportages;
– Een informerende en adviserende rol voor het managementteam op het gebied van financiële organisatieresultaten;
– Aansturen van de administratieve organisatie van YOEP en Ad Astra;
– Mede opstellen van de businessplannen, de begroting en strategische plannen;
– Actief deelnemen aan projectgroepen, ontwikkeltafels en aanbesteding teams;
– Verder ontwikkelen van de bedrijfsrapportages;
– Coördineren en initiëren dat jaarverantwoordingen en financiële rapportages correct en tijdig worden aangeleverd;
– Onderhouden van contacten met de accountants en fiscalisten;
– Specifieke taken en aandachtsgebieden worden op basis van persoonlijke kwaliteiten verdeeld.

Wil je weten hoe YOEP werkt?

Over YOEP Onderwijs en Zorg

YOEP Onderwijs en Zorg is een samenwerking tussen YOEP en Ad Astra (hierna YOEP). De combinatie levert met 200 medewerkers ambulante specialistische jeugd GGZ in regio’s Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. YOEP richt zich op integrale ambulante zorg door middel van diagnostiek, behandeling en begeleiding van jongeren en jongvolwassenen met ontwikkeling- en gedragsstoornissen op het raakvlak van onderwijs en zorg. YOEP onderscheidt zich door een innovatieve aanpak. Die uit zich in korte behandeltrajecten, het direct inzetten van de juiste zorg en een resultaatgerichte aanpak. Het functioneren van de jongere of jongvolwassene staat hierbij voorop. Hiervoor zetten we door ons zelf ontwikkelde software in, het zogenaamde FunctioneringsProfiel, zodat we direct een goed inzicht hebben in de oorzaken van stoornissen en we meteen een maatwerk behandelplan kunnen opstellen.

YOEP groeit en werkt samen met partner Holland Capital aan de uitbreiding van het YOEP platform in Nederland. De focus ligt hierbij aan het vergroten van de toegevoegde waarde van YOEP voor onze cliënten en opdrachtgevers (gemeenten, zorgverzekeraars, scholen en particulieren).

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde WO opleiding bij voorkeur richting finance & control, economie en/of bedrijfseconomie. Je hebt 5-7 jaar ervaring in een financiële functie waaronder minimaal 3 jaar ervaring als senior business controller. HOFAM of RC is zeker een pré.
Je hebt interesse en ervaring in het werken in een hoog complexe omgeving waar de dynamiek hoog is. De zorg staat bekend om zijn complexe financiering en meerdere contractpartners. De business controller opereert als de spil in het web en fungeert als business partner op verschillende niveaus.

Je bent een ambitieuze, betrokken, ontwikkelgerichte, enthousiaste, integere collega. Je bent creatief, flexibel en stressbestendig. Je hebt een ondernemersfocus gericht op groei met behoud van kwaliteit en medewerkerstevredenheid.

Je loopt graag voorop en neemt collega’s mee in de verbeteringen en zoekt hier ook zelfstandig naar, maar je kan ook ondersteunend en faciliterend werken. Je bent communicatief vaardig, sociaal handig en kan goed in een team samenwerken.

Wat hebben wij te bieden?

> Een uitdagende baan in een ondernemende en innovatieve organisatie;
> Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ schaal 65;
> Een inspirerende werkomgeving met veel mogelijkheden;
> Een enthousiast team met betrokken collega’s.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Voor informatie over deze vacature kan je contact opnemen via mail solliciteren@yoep.nl of via 088-9723730

Geïnteresseerd?

Dan kun je jouw sollicitatie per e-mail richten aan solliciteren@yoep.nl of direct het formulier op deze pagina gebruiken. Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.

    * deze velden moeten ingevuld worden