Zorgcoach jeugd, locaties Zoetermeer en Den Haag

Daar zit je dan!

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders. Komt dat even goed uit, want ons team in Zoetermeer en Den Haag is op zoek naar een

Zorgcoach jeugd (HBO) (16-32 uur p/wk)

In ons werk staat het contact met kinderen en jongeren (12 – 18 jaar) met ontwikkelingsproblematiek centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat jij goed met hen om kan gaan. Dit doe je door soepel een gesprek te voeren, scherp te luisteren en gericht door te vragen. En natuurlijk ben je relaxed met dat wat kinderen en jongeren bezighoudt, waardoor zij zich begrepen en thuis voelen bij ons. Intern zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden om meer te leren over de doelgroep. Kortom, een mooie job bij een fijne organisatie!
JOUW ROL ALS ZORGCOACH Op onze Trainingslocaties bieden we specialistische begeleiding en behandeling voor kinderen en jongeren met een internaliserende psychiatrische problematiek of een vermoeden hiervan. De kinderen en jongeren lopen vast op meerdere gebieden in hun leven, zoals op school en thuis. Vaak is er sprake van een neerwaartse spiraal die moeilijk te doorbreken is. Het trainings- of doorstartprogramma kan dan het verschil maken door een verandering in gang te zetten met blijvende effecten, zodat de kinderen en de jongeren zelf de regie weer terugkrijgen. Als Zorgcoach ben je verantwoordelijk voor een eigen cliëntenportefeuille onder werkbegeleiding van een gedragswetenschapper. Samen met de andere zorgcoaches en onze onderwijskundigen zorgen jullie d.m.v. een 360 graden aanpak ervoor dat onze jongeren weer zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij.

Wie is YOEP?

Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verder gegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties staan we sterker, en zijn we ook in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. En jij kunt hier deel van uitmaken!
Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke parttime (16-32 uur) job, en heb je een HBO opleiding pedagogiek of social work in combinatie met een SKJ registratie voor Jeugd en gezinsprofessional (of het voornemen om deze op korte termijn te verkrijgen)? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:
• Een contract conform CAO GGZ;
• Een salaris tussen de € 3.004 en € 3.981 bruto per maand o.b.v. full time (FWG 50);
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
• 8% vakantietoeslag;
• Reiskostenvergoeding;
• Werkrooster in overleg;
• Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
• Laptop;
• Ondersteuning van secretariaat, ICT-helpdesk en backoffice;
• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega’s, leuke teamuitjes.

Wil je meer weten?

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent dan kun je bellen of appen met Dorian de Heer, 06-8383 1386.

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar sollicitatie@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

    * deze velden moeten ingevuld worden