Zorgcoach jeugd, locatie Gouda

Zorgcoach jeugd (HBO) (16-32 uur p/wk)

Ons team in Gouda is op zoek naar een:
Zorgcoach jeugd (HBO)

Functie eisen
: SKJ registratie voor Jeugd- en gezinsprofessional (of het voornemen om deze op korte termijn te verkrijgen).
Salarisindicatie: CAO GGZ schaal 50 (schaal 55 bij HBO+)
€ 3.004 – € 3.981 (o.b.v. fulltime), afhankelijk van ervaring
Werkuren: 16 – 32 uur p/wk. Het zwaartepunt zal liggen in de middagen vanaf
13:00 uur.:

Het belangrijkste in jouw werk

In ons werk staat het contact met jongeren (12 – 18 jaar) met ontwikkelingsproblematiek centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat jij goed met hen om kan gaan. Wij zijn op zoek naar een zorgcoach die goed kan luisteren, doorvragen, analyseren en aan kan sluiten bij de belevingswereld van onze jongeren. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is dan anders? En heb je hart voor jongeren? Lees dan zeker even verder!

Wat ga je doen als zorgcoach?

Op onze Trainingslocatie in Gouda bieden we specialistische begeleiding en behandeling aan jongeren met internaliserende psychiatrische problematiek of een vermoeden hiervan. Hierbij kan gedacht worden aan AD(H)D, autismespectrumstoornis (ASS), emotieregulatieproblemen, stemmingsproblemen, hoogbegaafdheid gerelateerde problemen etc. Op de trainingslocatie worden executieve functies getraind waarbij toegewerkt wordt naar zelfstandigheid. Als zorgcoach heb je je eigen caseload en ondersteun je de jongeren bij het behalen van hun persoonlijke leerdoelen. Je werkt hiervoor nauw samen met de onderwijscoaches van de jongeren, maar ook met andere betrokkenen, zoals ouders, school, gemeente en andere hulpverleners. Daarnaast hebben we bij YOEP een breed en multidisciplinair team in huis waarmee je kunt samenwerken. De Trainingslocatie is open van 12:00-18:00 uur, waardoor je werkzaamheden voornamelijk in de middag zullen plaatsvinden.

Naast de Trainingslocatie zijn er ook mogelijkheden om als Zorgcoach te werken binnen het Doorstart team of het Wendbaar team. Binnen de Doorstart werk je in de ochtenden met jongeren die tijdelijk uitgevallen zijn op school en onderzoek je met hen wat zij nodig hebben om weer te kunnen functioneren binnen een voor hen passende onderwijssetting. Binnen het Wendbaar team bied je ambulante hulpverlening op andere locaties, zoals bij gezinnen thuis of op school.

Bijzonder in onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Naast de rol van Zorgcoach hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. We bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Interesse en hoe verder?

Als je meer informatie wilt over deze functie, of het team gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, kun je bellen of appen met Dianne van Hengel, 06-83775253.

Je CV en korte toelichting kun je mailen naar solliciteren@yoep.nl

Het team gaat dan alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, nemen we contact met je op voor een gesprek.

Geïnteresseerd?

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent! Dan kun je bellen of appen met Yordi Christiaanse, 06 5792 2418. Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar info@adastra.nl. Of gebruik het formulier hieronder. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.