Vacature Adviseur Kwaliteit & Beleid YOEP

Ben jij een enthousiaste adviseur kwaliteit en beleid die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie? Wil je bijdragen aan een hoge klanttevredenheid, verbeterinitiatieven en verdere ontwikkeling van de organisatie? Misschien is de functie van adviseur kwaliteit en beleid bij YOEP dan wel wat voor jou!

Wat houdt de rol in?

Als adviseur kwaliteit en beleid ben je een generalist en een belangrijke schakel in het borgen en verbeteren van de kwaliteit van onze organisatie en zorgverlening. Je bewaakt en coördineert de implementatie en borging van de ISO 9001 (2015) norm, wet- en regelgeving en eisen van opdrachtgevers. Je onderhoudt en ontwikkelt het kwaliteitsmanagementsysteem waarmee YOEP zijn kwaliteitsdoelen behaalt, draagt bij aan de doorontwikkeling van het kwaliteitsbeleid en bent een sparringpartner voor bestuur, directie en professionals voor kwaliteit en beleid. Ondertussen kun je je handjes goed laten wapperen en neem je tal van taken voor je rekening, zoals het plannen en uitvoeren van interne audits, het begeleiden van externe audits en het uitvoeren metingen en evaluaties.

Wie is YOEP?

YOEP biedt begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Ondanks de grootte van de organisatie, streven we ernaar een platte en flexibele organisatie te blijven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het kwaliteitsteam bestaat uit twee adviseurs kwaliteit en beleid en een aantal kwaliteitsfunctionarissen, die deze rol naast hun primaire functie vervullen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een adviseur kwaliteit en beleid voor uitbreiding van het team, met de GGZ (18- en 18+) als specifiek aandachtsgebied. Voor deze functie vragen wij iemand met de volgende competenties:

Nog even terug naar jou!

Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een echt leuke baan? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

ls je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Bjorn Bouwmeester - HR manager YOEP-groep

Adviseur Kwaliteit & Beleid YOEP

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.