Vacature Basispsycholoog , Zoetermeer

Ben jij psycholoog gericht op behandeling en diagnostiek bij volwassenen, die graagwil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie is De Praktische GGZ?

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Wie zoeken wij?

Voor locatie Zoetermeer zijn we op zoek naar een psycholoog volwassen waarbij je zowel behandeling als diagnostiek uitvoert. Op de locatie Zoetermeer werkt een stabiel multidisciplinair team, bestaande uit psychiaters, GZ-psychologen, basispsychologen en/of orthopedagogen en vak therapeuten (psychomotorische- en beeldende therapeuten).  

Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, geeft advies en geeft behandeling aan jongvolwassen en volwassenen. Je biedt zorg op maat bij onder andere ontwikkelingsproblematiek, angststoornissen, trauma en problemen op school. Daarbij ben in staat om verschillende effectieve hulpvormen aan te bieden. Specifieke aandachtsgebieden zijn trauma, depressie, stemmings- en angststoornissen, ADHD, ASS en hechtingsproblematiek. 

We vragen een afgeronde universitaire opleiding psychologie en je bent in het bezit van een diagnostische aantekening (BAPD). Bij voorkeur is je werkweek 32 uur per week van dinsdag tot en met vrijdag, maar gaan hierover graag het gesprek met je aan. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de diagnostiek en behandeling van volwassenen. Tevens ben je bedreven in diverse behandelmethodieken. Het gevolgd hebben van de (basis-) opleidingen cognitieve gedragstherapie, EMDR en/of systeemtherapie strekken tot de aanbeveling.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke baan en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Solliciteer dan nu bij De Praktische GGZ! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.