Vacature Kwaliteitsmedewerker zorg, YOEP

Ben jij een enthousiaste kwaliteitsmedewerker die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie? Wil je bijdragen aan een hoge klanttevredenheid, verbeterinitiatieven en verdere ontwikkeling van de organisatie? Misschien is de functie van kwaliteitsmedewerker bij YOEP dan wel wat voor jou!

Wat houdt de rol in?

Het kwaliteitsteam bestaat op dit moment uit 2 adviseurs kwaliteit en beleid. Daarnaast zijn er 4 zorgprofessionals die de rol van kwaliteitsfunctionaris naast hun primaire functie vervullen. Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsmedewerker voor uitbreiding van het team. De werkzaamheden en onderwerpen waarmee je als kwaliteitsmedewerker aan de slag gaat zijn heel afwisselend. Zo kun je verantwoordelijk zijn voor clienttevredenheidsmetingen, een verbetertraject, het opstellen of aanpassen van processen of protocollen ten gevolge van nieuwe wet- en regelgeving of het voeren van interne auditgesprekken. Alles wat je doet draagt bij aan het borgen en verbeteren van de kwaliteit van onze organisatie en zorgverlening.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie vragen wij iemand met de volgende competenties:

Nog even terug naar jou!

Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een echt leuke baan? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.