Vacature medewerker aanmeldteam

Groei & Glunder is een jonge enthousiaste organisatie die uniek is in haar soort. Groei & Glunder is tien jaar geleden opgericht met het idee dat het anders kan en moet in de jeugdzorg. Wij staan voor persoonlijke zorg, niet alleen voor het kind en ouders, maar juist ook voor haar medewerkers. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, dat uit zich in veel training & intervisie, een hecht team, en voor wie wil, voldoende doorgroeimogelijkheden. Het is Gemeenten ook opgevallen dat wij anders zijn, inmiddels heeft Groei & Glunder met meer dan 30 gemeenten een contract. Hier zijn we megatrots op! Sinds de oktober 2023 is Groei & Glunder onderdeel van de YOEP-groep.

Wat houdt de rol in?

Als medewerker aanmeldteam ben je voor ouders en doorverwijzers het eerste aanspreekpunt als het gaat om de mogelijkheden op het gebied van thuis-, school, en groepsbegeleiding. Je denkt mee in de mogelijkheden en geeft toelichting op de verschillende vormen van begeleiding die Groei & Glunder aanbiedt in onder andere Amsterdam, Zaanstreek-Waterland, Gooi en Vechtstreken, Haarlemmermeer en Ouder-Amstel. Aan de hand van screenings bepaal je of de zorgvraag past binnen het aanbod van Groei & Glunder of denkt mee in de mogelijkheden bij andere organisaties binnen de verschillende samenwerkingsverbanden. Zowel telefonisch als per mail sta je geïnteresseerden te woord over J&O gerelateerde vragen.

Op het moment dat er een aanmelding binnen komt door loop je alle stappen binnen het aanmeldproces. Hierbij handel je de administratieve werkzaamheden af en zorgt ervoor dat de aanmelding wordt meegenomen in de mix en match waarbij er wordt gekeken welke hulpverlener het beste past bij de zorgvraag en de doelen voor het gezin.

Wie is YOEP?

Wij bieden begeleiding op de plek waar het nodig is voor het kind en de ouders. We geven ambulante school-, thuis en groepsbegeleiding aan gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD. 

Zijn wij een match?

Als medewerker aanmeldteam ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van het aanmeldproces binnen Groei & Glunder. Je werkt nauw samen met je collega’s van het aanmeldteam en de hulpverleners en speelt een sleutelrol in het boordelen en stroomlijnen van de verwijzingen.

Je hebt affiniteit met de jeugdzorg en passie voor het welzijn van kinderen/jongeren en gezinnen. Je bent communicatief sterk, weet als het nodig is de rust te bewaren en bent flexibel in veranderende omstandigheden. Je bezit van nature een probleemoplossend vermogen en bent niet bang om met creatieve oplossingen te komen. En tuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

Wat bieden wij?

We bieden je in elk geval een contract voor een jaar, van 24 of 32 uur per week. Je start met een salaris in schaal 9 van CAO Jeugdzorg (tussen € 3.042,75en max € 4.544,51 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, inschaling op basis van relevante werkervaring na stage). Er is uitzicht op een vast contract. 

Persoonlijke ontwikkeling en welzijn staan bij ons hoog op de agenda. We organiseren regelmatig uitjes, (leerzame)bijeenkomsten en sportactiviteiten. Natuurlijk ontvang je bij ons vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding van 0.29 ct per kilometer of een een NS-business kaart. Groei & Glunder bied je de mogelijkheid om een (elektrische)fiets te leasen. Als je belooft terug te komen heb je bij een werkweek  van 36 uur recht op 200 uur vrij per jaar.

En natuurlijk vind je bij ons ontzettend leuke en ambitieuze collega’s met een ongekend goede werksfeer op een hele fijne werkplek waar je de kans krijgt om in jouw expertise mee te groeien met de organisatie. 

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.