Vacature Psychomotorisch Therapeut

Ben je een energieke, open en enthousiaste Psychomotorisch Therapeut die graagwil werken in een cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie is De Praktische GGZ?

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Momenteel bestaan we uit vijf locaties, Zoetermeer, Gouda, Leiden Woerden en Tiel. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Wie zoeken wij?

We zoeken een Psychomotorisch Therapeut voor kinderen en volwassenen, voor onze locatie Woerden.

Gevraagde competenties: empathisch, energiek, open, stevig in de schoenen, flexibel, creatief (out of the box denken), systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, goed kunnen aansluiten op de ander maar ook directief wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Als Psychomotorisch therapeut bij De Praktische GGZ ben je werkzaam binnen jouw eigen vakgebied als PMT-er. Dit doe je in overleg en samenwerking binnen een multidisciplinair team. Jouw sessies worden als module ingebed binnen een bestaande behandeling, in samenspraak met de cliënt en de betrokken regiebehandelaar. Veel voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van lichaamsbeleving, emotieregulatie, weerbaarheid, autonomie en het verwerken van nare ervaringen uit het verleden.

We vragen een afgeronde opleiding tot Psychomotorisch therapeut, minimaal op HBO niveau. Bij voorkeur aangevuld met een post-HBO of master opleiding.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke baan en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Solliciteer dan nu bij De Praktische GGZ! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.