Nieuws & blogs

Lees hier alle nieuwsberichten van de YOEP-groep.

YOEP-groep Festival 2024

Terugblik op het eerste YOEP-groep festival 2024. Een bruisend evenement vol verbinding, inspiratie en creativiteit.

Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen…

YOEP in een nieuw jasje

YOEP in een nieuw jasje. Wij introduceren trots ons nieuwe logo en vernieuwde website, waarmee we onze cliënten, verwijzers en sollicitanten beter kunnen informeren. Meer weten over de betekenis van ons nieuwe logo en wat u op de website kunt vinden? Lees dan verder en neem vooral een kijkje op deze site!

YOEP en Groei & Glunder gaan samen

YOEP en Groei & Glunder hebben dezelfde missie om de jeugdzorg in Nederland te verbeteren, zorgeloze zorg te bieden aan gezinnen, en niet alleen de cliënten maar ook de eigen collega’s te laten groeien en ontwikkelen.

Onze Gender & Eigenheid plannen voor 2023

We zien steeds meer overlapping met GGZ vraagstukken (bijv. ASS, depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek), ongemak door gebrek aan kennis en handelingsverlegenheid…