Over YOEP

Elk individu is uniek

en heeft het recht om zich maximaal te ontplooien

Met elkaar maken we het verschil

In alles wat we doen, geloven we in het optimaliseren van de ontwikkeling en het welzijn van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Iedereen is uniek en het individuele functioneren staat centraal. Door samen te werken met het kind, de jongere, jongvolwassene, ouders, school en zorg maken we met elkaar het verschil.

Hoe doen we dit?

Wij zijn een kinder- en jeugdpsychiatrische organisatie die zich concentreert op het raakvlak van gezin, onderwijs en zorg. Vanuit deze invalshoek leveren wij maatwerk met een professioneel team en gebruiken wij innovatieve instrumenten.

1

Intake

Bij de start van de behandeling kijken we vanuit alle invalshoeken zorgvuldig naar het huidige functioneren van de cliënt.

2

Persoonlijk plan

Van daaruit maken we een persoonlijk en passend plan gericht op het optimaliseren van het functioneren.

3

Behandeling

Met dit plan als basis bieden wij diagnostiek, behandeling en daar waar nodig begeleiding.

Wij werken samen

In 2015 is YOEP Onderwijs en Zorg begonnen als organisatie voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Warmond. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen in verschillende regio’s en heeft YOEP ruim 50 medewerkers. We geloven echter dat samenwerking met diverse (regionale) partners nodig is, om de hulpverlening nog verder te optimaliseren. Vandaar dat wij samenwerken met:

Kwaliteit is belangrijk

We willen bij YOEP de best mogelijke hulp geven. Onze medewerkers volgen daarom voortdurend opleidingen en cursussen. Ook innovatie speelt daarbij een belangrijke rol.
Om de kwaliteit van de geboden hulp te waarborgen heeft YOEP en kwaliteitsstatuut. Dit statuut is verplicht en wordt officieel getoetst. Het beschrijft wat er geregeld moet worden op het gebied van kwaliteit en verantwoording.

Naast dit kwaliteitsstatuut beschikt YOEP over het ISO 9001-2015 certificaat en is WTZi toegelaten onder nummer 11660.

Kwaliteitsstatuut