Brugklastraining

VOOR EEN SOEPELE OVERGANG NAAR HET VOORTGEZET ONDERWIJS

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel kinderen een grote en een spannende stap. Een andere manier van les krijgen en nieuwe sociale contacten kunnen voor veel indrukken zorgen. Vooral in de huidige roerige tijd merken we dat er veel vraag is naar ondersteuning.

YOEP biedt, in samenwerking met Studywatchers, een brugklastraining aan. Hier leren kinderen onder andere plannen, structureren, organiseren en efficiënt leren. Samen werken we aan gedrag, houding en weerbaarheid om sociale vaardigheden te versterken.

Tijdens de brugklastraining zullen de volgende thema’s centraal staan:

  • Plannen en organiseren
  • Leren leren
  • In je kracht staan

De training vindt plaats op maandag 12 augustus en woensdag 14 augustus van 9.30 uur tot 12.30 uur bij onze locatie op de J.L. van Rijweg 44 in Zoetermeer

De vergoeding voor de brugklastraining vindt plaats door middel van een verwijzing via de huisarts. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar aanmeldteam@yoep.nl of bellen met (088) 972 3773.

.Aanmelden kan via: aanmeldteam@yoep.nl

Begeleidingsvormen

Lees hieronder over de verschillende begeleidingsvormen die wij kunnen toepassen tijdens de behandeling. Deze zijn zowel individueel gericht en/of op het gezin of andere netwerken (bijvoorbeeld school).

Hoe verloopt het behandeltraject?

Je kunt bij de YOEP-groep terecht met een verwijzing van een specialist. Maar wat gebeurt er daarna?

Veelgestelde vragen

Vragen? Bijvoorbeeld over de vergoedingen & eigen risico, hoe je je bij ons kunt aanmelden of met welke zorgverzekeraars wij contracten hebben?

Wachttijden

Wachten is nooit prettig, vooral als je snel geholpen wilt worden. Per hulpvraag en regio kan er sprake zijn van verschillende wachttijden. Wij doen we er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Op onze locatie pagina’s vind je de actuele wachttijden.

YOEP is er ook voor

Home

Privacyverklaring

Nieuws & blogs

Contact

Ervaringsverhalen