Het leven met ADD is in positieve zin veranderd

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de steun die jullie de afgelopen jaren aan onze dochter hebben gegeven. Het traject dat ze met YOEP heeft doorlopen heeft haar en ons leven met ADD veranderd in de positieve zin!

Wij vinden de benadering van YOEP erg goed, een betrokken team, met inzichten vanuit verschillende hoeken, met de juiste vraagstelling en altijd met de focus op onze dochter, daarnaast ook oog voor de impact in het hele gezin – zo kwamen wij samen verder! Onze dochter heeft een enorme groei doorgemaakt, met aanhoudende steun, begrip en een hele persoonlijke benadering. Ook wij hebben veel geleerd en begrijpen nu beter hoe wij haar verder kunnen steunen.

De manier hoe het YOEP-team werkt is uniek, gericht op doelen, de persoonlijke aanpak en de resultaten zijn te zien in de praktijk. Wij zijn overtuigd dat YOEP echt een verschil heeft gemaakt in de manier hoe ons gezinsleven er nu uit ziet. Onze dochter kijkt met meer vertrouwen naar de toekomst, wij zouden dit niet zonder jullie hebben kunnen doen!

Laat je verrassen

Het gewicht van al mijn zorgen kon dan even van mijn schouders getild worden.

Mijn ervaring bij YOEP was erg positief, het voelde goed om te praten met iemand die ik kan vertrouwen. Het...