Aankondiging webinar: Omgaan met prikkelgevoeligheid

Merkt u dat uw kind gevoelig is voor prikkels en hier heftig op kan reageren? Dan kan het zijn dat hij of zij prikkelgevoelig is. Hoe u hiermee om kunt gaan willen we in deze gratis online informatiebijeenkomst vertellen.

Het ene kind is gevoeliger voor prikkels dan het andere. Bij kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD verloopt de prikkelverwerking anders dan bij hun leeftijdgenoten. In deze webinar gaan kinder- en jeugdpsychiater Cissy Caljé-Ong en ervaringsdeskundig coach en trainer Nathalie Brandt in op de volgende onderwerpen:

Aan de hand van een stukje theoretische uitleg gecombineerd met ervaringsverhalen uit het dagelijks leven worden een aantal handvatten aangereikt om de prikkelverwerking te reguleren. 

Door deze samenwerking tussen kinderpsychiater en ervaringsdeskundige willen we een brug bieden tussen de theorie en de praktijk.

Voor wie: ouders van cliënten van YOEP
Datum: donderdag 24 juni 2021
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: online

Kosten: gratis

Wilt u aan deze informatiebijeenkomst deelnemen? Reageer dan door een mailtje te sturen aan communicatie@yoep.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een linkje om toegang te krijgen. Het aantal personen dat deel kan nemen is beperkt.

Wees er snel bij! Inschrijven kan tot en met maandag 21 juni.

Bekijk ook

YOEP in een nieuw jasje

YOEP in een nieuw jasje. Wij introduceren trots ons nieuwe logo en vernieuwde website, waarmee we onze cliënten, verwijzers en sollicitanten beter kunnen informeren. Meer weten over de betekenis van ons nieuwe logo en wat u op de website kunt vinden? Lees dan verder en neem vooral een kijkje op deze site! 

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht is voornemens zich ook aan te sluiten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk...