Aankondiging webinar: Omgaan met prikkelgevoeligheid

Merkt u dat uw kind gevoelig is voor prikkels en hier heftig op kan reageren? Dan kan het zijn dat hij of zij prikkelgevoelig is. Hoe u hiermee om kunt gaan willen we in deze gratis online informatiebijeenkomst vertellen.

Het ene kind is gevoeliger voor prikkels dan het andere. Bij kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD verloopt de prikkelverwerking anders dan bij hun leeftijdgenoten. In deze webinar gaan kinder- en jeugdpsychiater Cissy Caljé-Ong en ervaringsdeskundig coach en trainer Nathalie Brandt in op de volgende onderwerpen:

Aan de hand van een stukje theoretische uitleg gecombineerd met ervaringsverhalen uit het dagelijks leven worden een aantal handvatten aangereikt om de prikkelverwerking te reguleren. 

Door deze samenwerking tussen kinderpsychiater en ervaringsdeskundige willen we een brug bieden tussen de theorie en de praktijk.

Voor wie: ouders van cliënten van YOEP
Datum: donderdag 24 juni 2021
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: online

Kosten: gratis

Wilt u aan deze informatiebijeenkomst deelnemen? Reageer dan door een mailtje te sturen aan communicatie@yoep.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een linkje om toegang te krijgen. Het aantal personen dat deel kan nemen is beperkt.

Wees er snel bij! Inschrijven kan tot en met maandag 21 juni.

Bekijk ook

YOEP-groep Festival 2024

Terugblik op het eerste YOEP-groep festival 2024. Een bruisend evenement vol verbinding, inspiratie en creativiteit.

Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.