Kom langs op de banenborrel van Kracht en vind je droombaan!

Jij maakt het verschil op het snijvlak van zorg & onderwijs in Den Haag

Ben jij de jeugdhulpprofessional met affiniteit voor onderwijs waar wij naar op zoek zijn? Laten we kennis met elkaar maken tijdens dit event onder het genot van een drankje bij strandtent BLOW in Kijkduin.

We komen graag met je in contact om samen te kijken waar je het beste binnen onze organisatie past.

Uitnodiging netwerkevent

Datum: Dinsdag 18 juni 2024
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: Strandtent BLOW (Zandmotorpad in Kijkduin)

Parkeren in de buurt is gratis

Kracht GGZ Den Haag

YOEP en Incluzio organiseren deze banenborrel omdat wij zoeken naar nieuwe jeugdhulpprofessionals voor Kracht. Beide zijn onderdeel van Kracht. Kracht is één van de twee partijen die nu verantwoordelijk is voor de jeugdzorg in Den Haag. En het is een samenwerking van 5 partners:

  1. Incluzio
  2. Mentaal Beter
  3. Impegno
  4. YOEP
  5. Family Supporters

Afgelopen januari is Kracht van start gegaan. Bij Kracht staan we voor collectief werken, hulp dichtbij jeugd en gezin en inzetten op preventie, juist in het onderwijs. Wij hebben jou nodig om deze integrale aanpak van zorg en onderwijs in de praktijk te brengen!

Samen anders denken – samen anders doen

Tijdens deze banenborrel willen we met elkaar kennismaken. Wij zijn op zoek naar diverse ervaring, expertises en opleidingsniveaus, passend bij verschillende functies binnen Kracht. Van ambulante jeugdhulpondersteuning op school tot een gezinscoach binnen een voortgezet onderwijs-team.

Word jij onze toekomstige collega? We zien je graag op dinsdag 18 juni. Het is fijn als je je hieronder aanmeldt, maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk altijd!

Dorian & Stefan
Team Zorg-Onderwijs

Binnen KRACHT bouwen we samen aan de kansrijke toekomst van de Haagse jeugd. Daar zet ik me graag elke dag opnieuw voor in!

Dorian de Heer – Projectleider Zorg & Onderwijs bij KRACHT
Dorian de Heer - YOEP KRACHT

Aanmelden voor de Kracht banenborrel

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.