YOEP Voorburg

Algemene informatie

Welkom bij YOEP Voorburg namens het gehele team van YOEP Voorburg. Wij bieden een veilige omgeving waar betrokken en enthousiaste medewerkers jou willen helpen om jouw leven weer op de rit te krijgen. 

Wij bieden hulp aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Dit doen wij door te adviseren, diagnosticeren en behandelen van lichte tot matig ernstige psychische problemen. Denk hierbij aan problemen thuis of op school. Bij YOEP gaan we kijken welke hulp het beste bij jou past.

Type hulp en wachttijden

Als je het gevoel hebt dat je thuis of op school vastloopt, dan kun je soms een extra steuntje in de rug gebruiken. Onze medewerkers van het Wendbaar Team kunnen je daarbij helpen. Zij bieden ambulante behandeling of begeleiding op school, thuis of zelfs op je lokale sportvereniging.

20 weken

Dit is geschikt voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met klachten en (vermoedens van) ontwikkelingsproblematiek die kort tot middellange behandeling nodig hebben. De focus ligt op klachtgerichte begeleiding en behandeling.

4 weken

Dit is bedoeld voor ernstige, complexe of terugkerende psychische problemen. Hier kunnen zowel kortdurende als langdurende trajecten plaatsvinden. De behandeling is gericht op het omgaan met de mogelijke diagnose en/of het verminderen van klachten.

4 weken

De scheidingspoli van YOEP biedt een uitgebreid programma voor begeleiding van ouders en kinderen voor, tijdens en na de scheiding. Hulp nodig met het opstellen van een ouderschapsplan? De scheidingspoli van YOEP helpt!

10 weken

Met het hebben van hoogbegaafdheid komen een heel aantal positieve eigenschappen. Wanneer jongeren met hoogbegaafdheid hiermee om leren gaan zullen ze minder vastlopen in het dagelijkse leven. Jongeren met hoogbegaafdheid kunnen last hebben van concentratie- en gedragsproblemen. De begeleiding van YOEP geeft jongeren de tools om op een positieve manier met de eigenschappen van hoogbegaafdheid om te gaan.

20 weken

Routebeschrijving

Onze locatie is gevestigd in het Uni-gebouw te Voorburg. Bij binnenkomst kunt u ons vinden achter de grote deur direct aan uw rechterkant. Het gebouw is rolstoelvriendelijk ingericht.

OV

YOEP Voorburg is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zowel de bus (lijn 23 en 45) als de tram (HTM lijn 2) bevinden zich op loopafstand van onze locatie.

Auto

Bij onze locatie in Voorburg is een ruime parkeergelegenheid met genoeg (gratis) parkeerplekken voor het gebouw. Daarnaast kunt u parkeren op de parkeerplaats van winkelcentrum De Julianabaan, dat zich op loopafstand bevindt.

Ons team in YOEP Voorburg

Daniela Pavlisa

Psycholoog

Kirsten Chang

Annemieke Ferweda

Orthopedagoog-Generalist/Regiebehandelaar

Yalisa Franck

Eefke Janssen

Isadora Kuiper

Orthopedagoog

Meike Massar

Sabine Muste

Zylah Petrona

Psycholoog Kind en Jeugd

Karin Stam

Arts

Samanta van Tilburg

Renate van wegen

Orthopedagoog

Elsa van den Eijken

(Regie)behandelaar / schoolpsycholoog

Kim Batenburg

Beeldend Therapeut

Amber van der Kruk

Orthopedagoog

Bekijk ook