YOEP Zoetermeer (Röntgenlaan)

Algemene informatie

Welkom bij YOEP locatie Röntgenlaan Zoetermeer. Wij zijn gevestigd in een fijn pand in een mooie en groene omgeving. Het winkelcentrum Oosterheem is op loopafstand. 

Op deze locatie in Zoetermeer kunnen kinderen en jongeren terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij helpen jou hier op locatie met gerichte behandelingen om van je psychische klachten af te komen.

Type hulp en wachttijden

Als je het gevoel hebt dat je thuis of op school vastloopt, dan kun je soms een extra steuntje in de rug gebruiken. Onze medewerkers van het Wendbaar Team kunnen je daarbij helpen. Zij bieden ambulante behandeling of begeleiding op school, thuis of zelfs op je lokale sportvereniging.

12 weken

Dit is geschikt voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met klachten en (vermoedens van) ontwikkelingsproblematiek die kort tot middellange behandeling nodig hebben. De focus ligt op klachtgerichte begeleiding en behandeling.

16 weken

Dit is bedoeld voor ernstige, complexe of terugkerende psychische problemen. Hier kunnen zowel kortdurende als langdurende trajecten plaatsvinden. De behandeling is gericht op het omgaan met de mogelijke diagnose en/of het verminderen van klachten.

16 weken

De scheidingspoli van YOEP biedt een uitgebreid programma voor begeleiding van ouders en kinderen voor, tijdens en na de scheiding. Hulp nodig met het opstellen van een ouderschapsplan? De scheidingspoli van YOEP helpt!

15 weken

Met het hebben van hoogbegaafdheid komen een heel aantal positieve eigenschappen. Wanneer jongeren met hoogbegaafdheid hiermee om leren gaan zullen ze minder vastlopen in het dagelijkse leven. Jongeren met hoogbegaafdheid kunnen last hebben van concentratie- en gedragsproblemen. De begeleiding van YOEP geeft jongeren de tools om op een positieve manier met de eigenschappen van hoogbegaafdheid om te gaan.

20 weken

Routebeschrijving

Auto

YOEP locatie Röntgenlaan Zoetermeer is uitstekend bereikbaar met de auto. De parkeergarage is bestemd voor het personeel van YOEP, maar in de directe omgeving is volop gratis parkeergelegenheid.

OV

YOEP locatie Röntgenlaan Zoetermeer is tevens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt met bus 71 en bus 455 naar de locatie gaan, uitstappen bij halte Nathaliegang en vanaf daar is het nog een klein stukje lopen.

Ons team in YOEP Zoetermeer (Röntgenlaan)

Elbrich Siemensma

Psychiater Kind & Jeugd

Anne van den Bergh

Psycholoog

Michelle Blok

Orthopedagoog

Anna Warmenhoven

Orthopedagoog / Cognitief gedragstherapeut i.o.

Anoek Melaard

Psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut i.o.

Jeanine Plooster

Basispsycholoog (Kind en Jeugd, MSc)

Katja Zhigorevich

Psycholoog

Sharon de Schipper

Orthopedagoog

Monique Wezenaar

Psychomotorisch therapeut

Monique van Ketel

Psycholoog/Systeemtherapeut i.o.

Reni Tas 

Orthopedagoog / Cognitief Gedragstherapeut VGCt ® i.o.

Marloes Briedé – van der Lugt

Psycholoog

Arina Horsman

Orthopedagoog

Anouk Valk

Ambulant jeugdhulpverlener

Joanne Wildeboer

Psycholoog

Sofia Mollers-Gerards

Ambulant jeugdhulpverlener

Sylke Dommershuijsen  

Orthopedagoog Generalist en Regiebehandelaar

Lizzy Kotterman

Orthopedagoog/ gedragswetenschapper

Anouk van Noort

Orthopedagoog

Naomi Colen

Stagiaire K&J psychologie

Sharon de Schipper

Orthopedagoog/behandelaar

Bekijk ook