Vacature GZ-Psycholoog K&J – Leiden

Ben je een energieke en open Psychiater gericht op kind en jeugd, die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie is De Praktische GGZ?

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Voor de locatie van De Praktische GGZ in Leiden zijn we op zoek naar een ouderbegeleider. Op onze locaties werken we met een multidisciplinair team, bestaande uit psychiaters, GZ-psychologen, basispsychologen en/of orthopedagogen en vak therapeuten (psychomotorische- en beeldende therapeuten).  

Wie zoeken wij?

Als psychiater binnen ons team speel je een cruciale rol in de diagnose, behandeling en begeleiding van kinderen en jongvolwassenen. Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals om een holistische en integrale aanpak te waarborgen. Je voert psychiatrische beoordelingen en diagnostiek uit, stelt behandelplannen op en voert deze uit. Je biedt zowel individuele als groepsbehandelingen aan en werkt samen met multidisciplinaire teams. Daarnaast begeleid en ondersteun je familieleden en draag je bij aan deskundigheidsbevordering binnen het team. Een belangrijk onderdeel van je werk is het voorschrijven en beheren van medicatie, waarbij je voortdurend de effectiviteit en bijwerkingen monitort om de beste resultaten voor de cliënt te waarborgen.

Je werkt nauw samen met een team van zorgprofessionals, waaronder psychologen, Orthopedagogen, GZ-psychologen en Jeugdartsen, om een holistische aanpak te realiseren. Door je expertise in medicatie en therapie te combineren, bied je uitgebreide en effectieve behandelingen die cliënten helpen hun leven weer op de rails te krijgen.

We gaan ervan uit dat je ingeschreven staat bij het BIG register en ervaring hebt in de functie van Psychiater binnen de Jeugdzorg en/of GGZ. Vanuit je rol denk je graag mee met het behandelteam en medicatievraagstukken.

Wat bieden wij?

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.