Vacature Arts Maatschappij en Gezondheid (Jeugdarts), YOEP Voorburg en Zoetermeer

Dacht je makkelijk die nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt dat toch niet zo makkelijk te zijn… Maar YOEP en Ad Astra zijn anders èn wij zijn op zoek naar jou. Komt dat even goed uit!

Wat houdt de rol in?

Want jij bent de jeugdarts die graag lid wordt van onze familie. Je bent vanuit sociaal medische invalshoek betrokken bij intakes, onderzoek en (medicamenteuze) behandeling bij kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling en/of op school. Ook adviseer je ouders, scholen en jongeren over de benodigde ondersteuning of zorg. Je werkt nauw samen met collega behandelaren en hebt regelmatig overleg met de kinderpsychiater. Je hebt een eigen caseload waarvoor jij eindverantwoordelijk bent. Kortom, een mooie job bij een fijne organisatie!

Wie zijn YOEP en Ad Astra?

Wij zijn een kinder- en jeugdpsychiatrische organisatie die snel groeit. We hebben alle disciplines in huis, van Kinderpsychiater tot (GZ-)psycholoog en van orthopedagoog tot psychomotorisch therapeut. Sinds kort maakt Ad Astra Begeleiding en Behandeling deel uit van de YOEP-familie, waardoor we een nog groter aanbod hebben van onze hulpverlening. We helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die op een of andere manier vastlopen in hun functioneren. Wij geloven daarbij heilig in de driehoek gezin, onderwijs en zorg. Het FunctioneringsProfiel is een van de voorbeelden van onze unieke manier van werken. Bijzonder in onze samenwerking is dat wij werken volgens zelforganisatie, het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke parttime job (vanaf 24 uur) en heb je een afgeronde opleiding tot arts met een aanvullende opleiding tot arts Maatschappij en Gezondheid/Jeugdarts en ben je dus BIG geregistreerd? En heb je een aantal jaar ervaring binnen de GGZ? Dan ben je een ideale kandidaat! Natuurlijk ben je een betrokken en enthousiaste collega die ook flexibel en stressbestendig is. Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team kinderen verder helpt.
Herken je jezelf hierin? Dan bieden wij jou heel veel! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Kijk op onze sites yoep.nl en adastra.nl voor meer info over ons.

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.