Vacature Compensation & Benefits Specialist, YOEP

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt!

Ben jij een expert op het gebied van cao-afspraken, heb je ervaring als functioneel beheerder van een HR/Payroll systeem (liefst AFAS) en wil werken bij een betrokken en groeiende organisatie die nét even anders dan anders is? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de HR/Payroll wet- en regelgeving?

Binnen het HR-team van YOEP zijn we op zoek naar een collega en gaan graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.

De YOEP-groep is een groeiende organisatie bestaande uit YOEP onderwijs & Zorg, De Praktische GGZ en Groei & Glunder. Mogelijk komen hier in de komende twee jaar nog een aantal organisaties bij. Op dit moment zit de organisatie in het integratieproces van deze organisaties en het creëren van een uniforme werkwijze, waaronder op HR-gebied.

Wat houdt de rol in?

Als Specialist Compensation en Benefits speel je een cruciale rol in het ontwikkelen, implementeren en beheren van ons belonings- en arbeidsvoorwaardenprogramma, waardoor we een concurrerend en aantrekkelijk pakket kunnen bieden aan onze medewerkers. We hebben diverse regeling voor verschillende medewerkers, te weten: GGZ CAO, Jeugdzorg CAO en we hebben een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

In de rol van Specialist Compensation en Benefits draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, analyseren en beheren van het belonings- en arbeidsvoorwaardenprogramma binnen onze organisatie. En voer je het functioneel beheer over AFAS. Je werkt nauw samen met het HR-team en legt direct verantwoording af aan de HR-manager. De kerntaken van de functie omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Op dit moment bestaat het HR-team uit een HR-manager, HR Administratie coördinator, verzuimmedewerker en 3 HR-medewerkers. Het HR-team werkt hybride een aantal dagen op kantoor (minimaal de helft van jouw contracturen) en thuis.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven.  Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke uitdaging en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Heb je een afgeronde opleiding richting HR, Recht of bedrijfskunde, minimaal 3 jaar ervaring met compensation en benefits en vind je het geen probleem om hybride te werken? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Bjorn Bouwmeester (bereikbaar op kantooruren ma tot do).

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.