Vacature Stage HR-adviseur Groei & Glunder

Ben je op zoek naar een stage waar je meer mag doen dan alleen koffie halen en rotklusjes waar echt niemand zin in heeft? Ben je op dit moment bezig met een mbo- of hbo-opleiding richting HRM en zoek je een meewerkstage of afstudeerplek? Dan heeft Groei & Glunder DE stageplek voor je waar je al je creativiteit in kwijt kan!

Groei & Glunder, onderdeel van de YOEP-groep, is een jonge enthousiaste organisatie die uniek is in haar soort. Groei & Glunder is acht jaar geleden opgericht met het idee dat het anders kan en moet in de jeugdzorg. Wij bieden ambulante school-, thuis en groepsbegeleiding aan gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD. Tijdens je stage ga je niet alleen voor Groei & Glunder aan de slag, maar zal je ook werkzaamheden voor YOEP zorg & onderwijs en de Praktische GGZ gaan doen.

Wat houdt de rol in?

Tijdens je stage mag je alles wat je geleerd hebt tijdens je opleiding in de praktijk brengen. Wees niet bang, we zullen je geen kinderen laten begeleiden. Samen kijken we naar een uitdagend takenpakket waar jij tijdens je stage mee aan de slag gaat. Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit werving- en selectie van professionals binnen de Jeugdzorg en GGZ, het beantwoorden van eerstelijns HR-vraagstukken en het verwerken van mutaties. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek welke toffe ideeën jij hebt!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die niet bang is om te komen met nieuwe ideeën, je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener! Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en het verschil te maken in het landschap van de Jeugdzorg. Daarnaast beschik je natuurlijk over de volgende kwalificaties:

Nog even terug naar jou!

Groei & Glunder bied je een stageplek waar je meer mag doen dan alleen maar koffie halen en papier aanvullen van het kopieerapparaat, al wordt dit wel enorm gewaardeerd! Je krijgt de kans om alles wat je in de boeken hebt geleerd in de praktijk te brengen. Hoe jouw stage er precies uit ziet bepaal je samen met je stagebegeleider vanuit Groei & Glunder. Natuurlijk hebben wij daar een mooi idee over, maar laten ons graag verrassen over hoe jij hier over denkt.

Uiteraard bieden we je een stagevergoeding van € 400,00 bruto per maand en zorgen we ervoor dat je voldoende brandstof krijgt om tijdens je stage te vlammen! Beter gezegd, wij verzorgen de lunch.

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.