De YOEP Zorgportal is vernieuwd!

De YOEP Zorgportal is vernieuwd!

De YOEP Zorgportal gaat vandaag, maandag 8 november, live. Er is een nieuwe cliëntenportal gebouwd met een eigen look & feel. De portal is nu zowel op mobiele telefoons, tablets als op de computer te gebruiken. 

Hieronder ziet u wat u in de YOEP Zorgportal kunt doen en lichten we toe wat er aangepast is. Voor meer uitleg over het gebruik van de portal kunt u op de link klikken die er staat.

De YOEP Zorgportal is een mobiele website die vanuit elke webbrowser te bekijken is. Op een iPhone is dat bijvoorbeeld Safari. U kunt op het thuisscherm van uw telefoon een snelkoppeling maken zodat de portal als pictogram tussen de andere apps staat vermeld, waardoor u de link niet meer hoeft te onthouden of in uw favorieten te zetten. 

De indeling van de hoofdrubrieken is verbeterd en het geheel is overzichtelijker geworden. De hoofdrubrieken zijn: Dossier, Verslagen, Afspraken, Berichten, Dagboek en Aan de slag.  
Daarnaast zijn er een aantal algemene rubrieken: Home, Rondleiding, Support, Over Ons en Mijn Account.  

Er zijn twee nieuwe menu-opties: Portaal wisselen en Uitloggen. Via Portaal wisselen kunt u makkelijk via uw eigen portaal naar dat van uw kind zodat u daar documenten kunt uploaden.  

U kunt ook reacties op verslagen geven en akkoord geven op een behandelplan. 

Een handleiding voor de vernieuwde portal is hier te vinden:  https://fp.childpoint.nl/Documents/Portal-instructie-voor-de-Clienten.pdf