Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.

Opening door wethouder Anouk Noordermeer

De opening werd officieel geopend door wethouder Anouk Noordermeer van de gemeente Alphen aan den Rijn samen met de bestuurders Marije Veen en Karin Brommer-Bloemendaal van de YOEP-groep, in aanwezigheid van medewerkers, genodigden.

De YOEP-groep is een netwerkorganisatie die bestaat uit de zorgorganisaties YOEP, Groei & Glunder, de Praktische GGZ en PHHaastrecht. Binnen de YOEP-groep werken deze organisaties op inhoudelijk vlak actief samen op het gebied van volwassenen GGZ, kind en jeugd GGZ  en jeugd- en opvoedhulp (J&O).

De YOEP-groep, met specialisatie op zorg en onderwijs, is uitgegroeid  naar ruim 25 locaties, werkzaam in verschillende regio’s en nu dus ook met een hoofdkantoor, centraal gelegen in ons verzorgingsgebied, als centrale backoffice van de organisatie. Het hoofdkantoor dient tevens als plek waar behandelaren elkaar kunnen ontmoeten en is er een trainingsruimte aanwezig.

Volgens wethouder Noordermeer sluit de kernwaarde van de YOEP-groep perfect aan bij de gemeente Alphen aan den Rijn: “Iedereen is uniek en verdient een kans zich te ontwikkelen.”

Karin Brommer-Bloemendaal, CEO van de YOEP-groep, licht toe: “Met de opening van dit centraal gelegen hoofdkantoor brengen wij alle stafafdelingen samen op één locatie. Dit zal de samenwerking efficiënter maken en de kwaliteit en continuïteit in onze ondersteuning verbeteren, zowel voor onze behandelaars als voor onze cliënten en relaties.”

Marije Veen, CCO van de YOEP-groep, voegt hieraan toe: “Wij zijn al enige jaren actief in deze regio en zien er naar uit om de samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn verder te versterken en uit te breiden.”

Bekijk ook

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen...

YOEP in een nieuw jasje

YOEP in een nieuw jasje. Wij introduceren trots ons nieuwe logo en vernieuwde website, waarmee we onze cliënten, verwijzers en sollicitanten beter kunnen informeren. Meer weten over de betekenis van ons nieuwe logo en wat u op de website kunt vinden? Lees dan verder en neem vooral een kijkje op deze site!