Onze Gender & Eigenheid plannen voor 2023

We zien steeds meer overlapping met GGZ vraagstukken (bijv. ASS, depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek), ongemak door gebrek aan kennis en handelingsverlegenheid bij professionals en ouders of verzorgers. Er dient vanuit de specifieke gender- en identiteitsvraagstukken verdere verdieping en specialisatie uitgewerkt te worden.

Identiteit en expressie

Er is een constante ontwikkeling naar de verschillende manieren waarop identiteit en expressie tot uiting komt in het leven van kinderen. Het is echter duidelijk dat er ook behoefte is aan het bundelen van informatie voor en over verschillende doelgroepen, ondersteuningsbehoeften en de groeiende inzichten over en connectie met GGZ-vraagstukken. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, jongeren, ouders, betrokkenen en professionals.

Terugkerende thema’s

Om het zorgaanbod te versterken en de aansluiting op de hulpvraag te stimuleren is het nodig om een bundeling te maken van de thema’s die aansluiten bij bovenstaande doelgroepen. De behoefte is om dit vorm te geven in de volgende producten en aanbod:

Bekijk ook

YOEP in een nieuw jasje

YOEP in een nieuw jasje. Wij introduceren trots ons nieuwe logo en vernieuwde website, waarmee we onze cliënten, verwijzers en sollicitanten beter kunnen informeren. Meer weten over de betekenis van ons nieuwe logo en wat u op de website kunt vinden? Lees dan verder en neem vooral een kijkje op deze site! 

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht is voornemens zich ook aan te sluiten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk...