Onze Gender & Eigenheid plannen voor 2023

We zien steeds meer overlapping met GGZ vraagstukken (bijv. ASS, depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek), ongemak door gebrek aan kennis en handelingsverlegenheid bij professionals en ouders of verzorgers. Er dient vanuit de specifieke gender- en identiteitsvraagstukken verdere verdieping en specialisatie uitgewerkt te worden.

Identiteit en expressie

Er is een constante ontwikkeling naar de verschillende manieren waarop identiteit en expressie tot uiting komt in het leven van kinderen. Het is echter duidelijk dat er ook behoefte is aan het bundelen van informatie voor en over verschillende doelgroepen, ondersteuningsbehoeften en de groeiende inzichten over en connectie met GGZ-vraagstukken. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, jongeren, ouders, betrokkenen en professionals.

Terugkerende thema’s

Om het zorgaanbod te versterken en de aansluiting op de hulpvraag te stimuleren is het nodig om een bundeling te maken van de thema’s die aansluiten bij bovenstaande doelgroepen. De behoefte is om dit vorm te geven in de volgende producten en aanbod:

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen...