PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen ontstaat er voor u als cliënt een organisatie met een breed aanbod van begeleiding, advies en ondersteuning binnen de GGZ (Basis en Specialistisch) voor zowel volwassenen als voor jeugd, en Jeugd & Opvoedhulp (J&O).

Over PHHaastrecht

PHHaastrecht werkt als GGZ-instelling met 50 collega’s; (GZ-) psychologen, vaktherapeuten, orthopedagogen, ervaringsdeskundigen en secretarieel medewerkers. Er wordt vanuit 9 locaties in de regio Utrecht-West en Midden-Holland gewerkt, waarbij GGZ wordt geboden aan volwassenen en jeugdigen met, voor het grootste deel, relatief lichte zorgvragen. Daarnaast heeft PHHaastrecht zorgaanbod voor patiënten met stabiele chronische problematiek.

Door deze samenwerking kan er nog meer bijgedragen worden aan effectieve en betaalbare (jeugd)zorg. De kernwaarden, cultuur en manier van werken van YOEP en PHHaastrecht sluiten goed op elkaar aan. Innovatie en constante verbeterprocessen zijn de drijfveren voor zowel de medewerkers van PHHaastrecht als voor de medewerkers van YOEP, evenals het streven naar een hoge cliënttevredenheid. Deze overname is goedgekeurd door de NZa.

Voor verwijzers

De krachtenbundeling van PHHaastrecht en YOEP zal meer integrale hulp opleveren. Voor verwijzers zal er geen wijziging optreden; verwijzingen kunnen op dezelfde manier blijven binnenkomen op de AGB-codes van PHHaastrecht en YOEP.

Voor cliënten, ouders en verzorgers

Voor u als cliënt van YOEP of PHHaastrecht verandert er niets. De zorg die wij nu verlenen wordt op dezelfde wijze voortgezet met dezelfde bekende professionele medewerkers. De continuïteit en kwaliteit zal onveranderd worden gewaarborgd.

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.

YOEP in een nieuw jasje

YOEP in een nieuw jasje. Wij introduceren trots ons nieuwe logo en vernieuwde website, waarmee we onze cliënten, verwijzers en sollicitanten beter kunnen informeren. Meer weten over de betekenis van ons nieuwe logo en wat u op de website kunt vinden? Lees dan verder en neem vooral een kijkje op deze site!