PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen ontstaat er voor u als cliënt een organisatie met een breed aanbod van begeleiding, advies en ondersteuning binnen de GGZ (Basis en Specialistisch) voor zowel volwassenen als voor jeugd, en Jeugd & Opvoedhulp (J&O).

Over PHHaastrecht

PHHaastrecht werkt als GGZ-instelling met 50 collega’s; (GZ-) psychologen, vaktherapeuten, orthopedagogen, ervaringsdeskundigen en secretarieel medewerkers. Er wordt vanuit 9 locaties in de regio Utrecht-West en Midden-Holland gewerkt, waarbij GGZ wordt geboden aan volwassenen en jeugdigen met, voor het grootste deel, relatief lichte zorgvragen. Daarnaast heeft PHHaastrecht zorgaanbod voor patiënten met stabiele chronische problematiek.

Door deze samenwerking kan er nog meer bijgedragen worden aan effectieve en betaalbare (jeugd)zorg. De kernwaarden, cultuur en manier van werken van YOEP en PHHaastrecht sluiten goed op elkaar aan. Innovatie en constante verbeterprocessen zijn de drijfveren voor zowel de medewerkers van PHHaastrecht als voor de medewerkers van YOEP, evenals het streven naar een hoge cliënttevredenheid. Deze overname is goedgekeurd door de NZa.

Voor verwijzers

De krachtenbundeling van PHHaastrecht en YOEP zal meer integrale hulp opleveren. Voor verwijzers zal er geen wijziging optreden; verwijzingen kunnen op dezelfde manier blijven binnenkomen op de AGB-codes van PHHaastrecht en YOEP.

Voor cliënten, ouders en verzorgers

Voor u als cliënt van YOEP of PHHaastrecht verandert er niets. De zorg die wij nu verlenen wordt op dezelfde wijze voortgezet met dezelfde bekende professionele medewerkers. De continuïteit en kwaliteit zal onveranderd worden gewaarborgd.

Bekijk ook

Hoe systemisch werken gezinnen in beweging brengt

Elk gezin heeft zijn eigen dynamiek, gewoontes en patronen. Veel van deze patronen zijn helpend, maar soms kunnen ze voor blokkades zorgen die generatie op generatie worden doorgegeven. Hoe kun je deze patronen herkennen, begrijpen en doorbreken?

Autisme, ADHD, hoogbegaafd – maar geen passende plek op school. Wat dan?

Autisme, ADHD, hoogbegaafd – maar geen passende plek op school. Wat dan? De zoektocht naar passende hulp voor haar zoon. Marc-Jan heeft begeleiding gekregen op de Trainingslocatie van YOEP, waar hij niet alleen hulp kreeg bij schoolwerk, maar ook bij zijn sociale en emotionele ontwikkeling.