YOEP-groep Festival 2024

Vorige week was het zover: het eerste YOEP-groep festival vond plaats op het prachtige landgoed De Olmenhorst. Het was een bruisend evenement vol verbinding, inspiratie en creativiteit.

Ontmoeten, verbinden, transformatie & groei

Met de thema’s ontmoeten, verbinden, transformatie en groei hebben alle collega’s van de organisaties binnen de YOEP-groep (YOEP, De Praktischeggz, Groei & Glunder en PHHaastrecht) een onvergetelijke warme dag beleefd.

Marije Veen (bestuurder YOEP-groep) en Tamara Weerdesteijn-Bavius (Inhoudelijk Directeur Volwassenzorg binnen de YOEP-groep) openden het festival met een blik op de Zorg in de toekomst, waarna gastspreker Joost Rigter ons op indrukwekkende wijze meenam in zijn wereld. Zijn lezing was een bijzondere zintuiglijke beleving waarin hij sprak over omgaan met verandering en tegenslag, en hoe je kracht kunt vinden in elke beperking. Dit krachtige verhaal bood ons volop inspiratie.

Tijdens de break-out sessies, geleid door onze eigen vaktherapeuten en geïnspireerd door non-verbale en ervaringsgerichte werkwijzen, stond creativiteit en verbinding centraal.

We sloten de dag muzikaal af met onze eigen DJ Emile en genoten van een heerlijk Italiaans buffet. En natuurlijk ontbrak een verfrissend ijsje niet met het stralende weer.

We kijken terug op een zeer succesvolle en inspirerende dag, georganiseerd door en voor collega’s, waarbij we elkaar beter hebben leren kennen, nieuwe energie hebben opgedaan en volop hebben genoten, ondanks de warmte.

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen...