YOEP in een nieuw jasje

Lancering nieuwe website YOEP-groep.nl

Verbeterde informatievoorziening 

We breiden onze dienstverlening uit om onze zorg nog toegankelijker voor u te maken. Daarbij introduceren we trots ons nieuwe logo en vernieuwde website, waarmee we u beter kunnen informeren. U kunt blijven rekenen op de vertrouwde zorg die wij bieden. Meer weten over de betekenis van ons nieuwe logo en wat u op de website kunt vinden? Lees dan verder en neem vooral een kijkje op deze site! 

Nieuw logo 

Het nieuwe logo is ontworpen om de herkenbaarheid van YOEP te vergroten en om onze focus op u als cliënt te benadrukken. In het nieuwe logo staat de mens centraal. De cirkel eromheen vertegenwoordigt de omgeving van de cliënt, waarin wij als YOEP een ondersteunende rol spelen. De kleuren staan voor vertrouwen, groei & ontwikkeling, waarbij we streven u de best mogelijke zorg te bieden en u te ondersteunen in uw welzijn. In het logo ziet u ook een locatiepin. Deze staat voor onze inzet om zorg zo dichtbij mogelijk aan te bieden. We willen graag dat u gemakkelijk toegang heeft tot onze diensten en dat u zich ondersteund voelt, waar u zich ook bevindt: “Zorg dichtbij”. 

Nieuwe website YOEP.nl

Zoals u ziet is YOEP.nl volledig vernieuwd. We hebben deze zo ingericht om u als cliënt, ouder en/of verzorger op een gerichte manier te voorzien van informatie over onze werkwijze en de hulpvragen waar wij zo goed mogelijk bij ondersteunen. Zo vindt u onder de kopjes Zorg voor kind & jeugd en Zorg voor (jong)Volwassenen direct wat YOEP voor u kunnen betekenen. Ook informatie over de actuele wachttijden, locaties en hoe u zich kunt aanmelden. 

Inloggen kan op de bekende manier via de knop inloggen bovenaan de pagina van de website. 

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdkantoor YOEP-groep in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 6 juni heeft de YOEP-groep feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn geopend. Deze locatie zal dienen als de centrale backoffice van de organisatie, waar alle stafafdelingen samenkomen om efficiënter samen te werken en meer kwaliteit en continuïteit te bieden in de ondersteuning van behandelaars, cliënten en relaties.

PHHaastrecht gaat samen met YOEP

PHHaastrecht heeft zich aangesloten bij de netwerkorganisatie van de YOEP-groep. Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen...