YOEP blijft open

YOEP blijft open

Beste cliënten,

Zoals jullie hebben kunnen horen gaat Nederland de komende weken in een lockdown. Dit geldt echter niet voor de zorg, deze mag en kan gewoon doorgaan.Ook bij YOEP blijven we dus gewoon aan het werk. Natuurlijk zullen wij met elkaar kijken of het noodzakelijk is om met elkaar in een ruimte te zitten of dat we de afspraak ook digitaal kunnen houden. We zullen er dan ook alles aan doen om afspraken door te laten gaan, al is het soms in aangepaste vorm.  


Het kan dus zijn dat de afspraak omgezet wordt naar een afspraak via beeldbellen. Maar in sommige gevallen zal de afspraak wel bij ons zijn. We vragen aan u om goed te letten op uw gezondheid. Als u klachten heeft, kom dan vooral niet en neem contact op met het secretariaat.

Ook wijzen we u nog graag op de overige regels:
* we vragen u om maximaal 5 minuten van tevoren naar de afspraak te komen
* kom met maar 1 begeleider naar de afspraak
* bij YOEP dragen we mondkapjes
* houd overal 1,5 meter afstand
* als het te druk is in de wachtkamer, vragen we u om in de gang te wachten.    

De YOEP PHONE                  

De lockdown kan voor stress en onrust zorgen bij zowel ouders als kinderen. YOEP is zich hiervan bewust en biedt daarom extra ondersteuning met de YOEP PHONE. Deze service is er speciaal voor cliënten van YOEP.Via het speciale telefoonnummer 088 9 723 777 kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur YOEP bereiken, als u met vragen zit over stress en onrust door de lockdown. Maar ook kinderen kunnen YOEP bellen als zij met vragen zitten.
Mocht er speciale kennis nodig zijn, dan kunnen wij regelen dat een specialist van het YOEP team terugbelt.

Kijk ook op onze pagina Contact voor de meest voorkomende vragen en antwoorden. Voor overige vragen aan YOEP neemt u contact op via onderstaande gegevens. 
 
YOEP is op 24 december tot 16.00 uur bereikbaar. We zijn gesloten van 28 december tot en met 1 januari