YOEP-groep festival 2024

De Appel valt niet ver van de boom

Het is tijd om samen te komen tijdens het YOEP-groep Festival 2024. Dat doen we op woensdag 26 juni 2024 op het betoverende Landgoed De Olmenhorst!

We hebben niet alleen een geweldige gastspreker in petto, maar ook een scala aan leuke activiteiten om samen van te genieten. Van inspirerende gesprekken, momenten van ontspanning tussen de appelbomen, een gezellige borrel & diner en uiteraard muziek, ons festival heeft het allemaal!

Om je festival-ticket te bemachtigen voor dit onvergetelijke evenement, meld je je via onderstaand formulier op de website aan. Na aanmelding voegen we je toe aan de whatsapp groep ‘YOEP-groep Festival 2024’ waar we verdere informatie over deze dag met je delen.

Dus, zet het alvast in je agenda, vertel het aan je collega’s en bereid je voor op een dag vol plezier en inspiratie!

We kunnen niet wachten om iedereen te zien tijdens het YOEP-groep Festival 2024 op Landgoed De Olmenhorst.

Met enthousiaste groeten,

Marije Veen & Karin Brommer
YOEP-groep Organisatieteam

Uitnodiging

Datum: Woensdag 26 juni 2024
Tijd: 14.00 – 19.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie: Landgoed De Olmenhorst

1

Stap 1

Vul onderstaand formulier in.

2

Stap 2

Wij voegen je toe aan de tijdelijke whatsapp-groep ‘YOEP-groep Festival 24’ waar we (praktische) informatie met je delen.

Aanmelden YOEP-groep festival 24

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Belangrijke informatie:

  • Aanwezigheid: We willen graag dat zoveel mogelijk van onze collega’s aanwezig kunnen zijn op deze dag.
  • Tijdsindeling: Het evenement vindt plaats van 14:00 tot 19:00 uur. Tot 17.00 uur is het werktijd. Van 17:00 tot 19:00 uur is het vrije tijd. Voor ZZP-ers geldt dat het volledig eigen tijd is.
  • Agenda’s Vrijhouden: Om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen, zorgen we ervoor dat het evenement in alle agenda’s van Outlook/ CRS/ CareWeb/ CareHeld/ Medicor komen te staan.
  • Compensatie voor Woensdag: Als je normaal gesproken op woensdag vrij bent en je moet toch werken voor het evenement, dan wordt dit gecompenseerd als tijd-voor-tijd.
  • Afwezigheid: Als je normaal gesproken op woensdag werk, maar (om wat voor reden dan ook) besluit om niet te komen, vragen we je om vrij te nemen.
  • Reiskostenvergoeding: We vergoeden de reiskosten voor deelname aan het evenement.
  • Aanmeldingsdeadline: Gelieve uiterlijk twee weken voorafgaand aan het evenement aan te melden of af te melden.