YOEP Gouda (Gentseweg)

Algemene informatie

Welkom bij YOEP & Studywatchers locatie Gouda. Wij zijn gevestigd in een fijn pand dichtbij het station.

Op onze locatie in Gouda kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij helpen en begeleiden jou hier op locatie of bij jou thuis met gerichte behandelingen van je psychische klachten af te komen.

We bieden op deze locatie ook studiebegeleiding voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten.

StudyWatchers

Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen

Type hulp en wachttijden

Als je het gevoel hebt dat je thuis of op school vastloopt, dan kun je soms een extra steuntje in de rug gebruiken. Onze medewerkers van het Wendbaar Team kunnen je daarbij helpen. Zij bieden ambulante behandeling of begeleiding op school, thuis of zelfs op je lokale sportvereniging.

20 weken

Dit is geschikt voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met klachten en (vermoedens van) ontwikkelingsproblematiek die kort tot middellange behandeling nodig hebben. De focus ligt op klachtgerichte begeleiding en behandeling.

20 weken

Dit is bedoeld voor ernstige, complexe of terugkerende psychische problemen. Hier kunnen zowel kortdurende als langdurende trajecten plaatsvinden. De behandeling is gericht op het omgaan met de mogelijke diagnose en/of het verminderen van klachten.

Aanmeldstop

De scheidingspoli van YOEP biedt een uitgebreid programma voor begeleiding van ouders en kinderen voor, tijdens en na de scheiding. Hulp nodig met het opstellen van een ouderschapsplan? De scheidingspoli van YOEP helpt!

12 weken

Met het hebben van hoogbegaafdheid komen een heel aantal positieve eigenschappen. Wanneer jongeren met hoogbegaafdheid hiermee om leren gaan zullen ze minder vastlopen in het dagelijkse leven. Jongeren met hoogbegaafdheid kunnen last hebben van concentratie- en gedragsproblemen. De begeleiding van YOEP geeft jongeren de tools om op een positieve manier met de eigenschappen van hoogbegaafdheid om te gaan.

20 weken

Let op: we hanteren een cliëntenstop voor CZ en Zilveren Kruis Achmea. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekering voor zorgbemiddeling.

Routebeschrijving

YOEP en Studywatchers locatie Gouda is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, maar er is ook parkeergelegenheid rondom ons pand.

OV

YOEP en Studywatchers locatie Gouda is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je kunt met de trein naar Gouda centraal en vanaf daar is het een 20 minuten lopen of 10 minuten fietsen. Er zijn ook bushaltes in de buurt. Zowel bushalte Zwembad als bushalte Gentseweg liggen op een paar minuten loopafstand.

Auto

Er zijn enkele parkeerplekken op ons terrein, maar ook in de directe omgeving is parkeergelegenheid. Op 5 minuten loopafstand ligt parkeerplaats Sportpark Groenhoven.

Ons team in YOEP Gouda (Gentseweg)

Anne de Haas

Orthopedagoog generalist

Anne Maltha

Babet Loef-Jansen

Cognitief Gedragstherapeut VGCt® Orthopedagoog

Corien van Santen

Systeemtherapeut en echtscheidingsspecialist

Lenneke Weerheim

Orthopedagoog en systeemtherapeut i.o.

Monique de Vroomen

Ambulant Jeugdhulpverlener en preventiemedewerker

Jet Bodegom

Ambulant Jeugdhulpverlener

Carmen Dijkstra

Ambulant Jeugd hulpverlener

Lenie Hogendoorn

Ambulant Jeugdhulpverlener

Rosa Schouten

Scheidingsspecialist - Ambulant jeugd- en gezinsbegleider

Esme Schrijvershof

Ambulant Jeugdhulpverlener, SKJ en Specialist hoogbegaafdheid

Nellie Gorissen

Ambulant jeugdhulpverlener

Martine de Hoop

NVO Orthopedagoog, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP i.o.

Lizzy Kotterman

Orthopedagoog/ gedragswetenschapper

Fleur Chris

Orthopedagoog

Huldah van Langeveld

NVO Orthopedagoog

Carinda Ywema

NVO Orthopedagoog

Karina Lievaart

Orthopedagoog / Cognitief Gedragstherapeut VGCt® in opleiding

Bekijk ook

PHHaastrecht Oudewater

YOEP Zwijndrecht