Vacature Gezinsbegeleider Groei & Glunder

Als gezinsbegeleider bij Groei & Glunder ben jij voor de ouders het eerste aanspreekpunt. Je pakt na de aanmelding het contact op het met gezin. Jij bent diegene die de hulp rondom een gezin uitvoert, coördineert en regisseert. Vanuit je eigen expertise, op voornamelijk autisme, ondersteun je de gezinnen bij complexe problematieken en vraagstukken. Samen met het gezin werk je aan de gestelde doelen. Het doel vanuit Groei & Glunder is om het gezin (weer) in de eigen kracht te zetten.

Als gezinsbegeleider ben je werkzaam in de regio Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Aalsmeer omstreken om ouders en kinderen te begeleiden op de plek waar het nodig is, thuis en/of op school te begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat je de begeleiding aanpast aan het kind en gezin. Ieder kind is uniek. Als gezinsbegeleider bij Groei & Glunder heb je de vrijheid om te kiezen met welke methodes je werkt. Samen met het gezin ga je aan de slag om de gestelde doelen te behalen.

Tijdens het proces zorg je voor een zorgvuldige verslaglegging en informeer je de administratie over de voortgang in verband met de financiële afhandeling met de gemeente.
Samen zijn we verantwoordelijk voor het succes van Groei & Glunder, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. Je wordt zorgvuldig ingewerkt, je wordt gekoppeld aan een Buddy, er is werkbegeleiding, intervisie en we bieden 3 gesprekken met een personal coach!

Zijn wij een match in heaven?

Wij zijn op zoek naar een gezinsbegeleider die al veel ervaring heeft met het ambulant begeleiden van gezinnen waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD.
Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich meebrengt goed bij je. Naast de inhoudelijke begeleiding van de gezinnen zie je de uitdaging om Groei & Glunder te helpen opzetten (en daarmee de operationele taken die hierbij komen kijken). Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen.

En tuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

Wat bieden wij

We bieden je in elk geval een min-max contract voor een jaar, van 30 – 36 uur per week. Je start met een salaris in schaal 9 van CAO Jeugdzorg (tussen € 3.042,75 en max € 4.544,51 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, inschaling op basis van relevante werkervaring na stage). Er is uitzicht op een vast contract.

Persoonlijke ontwikkeling en welzijn staan bij ons hoog op de agenda. We organiseren regelmatig uitjes, (leerzame)bijeenkomsten en sportactiviteiten. Natuurlijk ontvang je bij ons vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding van 0.29 ct per kilometer of een een NS-business kaart. Groei & Glunder bied je de mogelijkheid om een (elektrische)fiets te leasen. Als je belooft terug te komen heb je bij een 36 urige werkweek recht op 200 uur vrij per jaar.

En natuurlijk vind je bij ons ontzettend leuke en ambitieuze collega’s met een ongekend goede werksfeer op een hele fijne werkplek waar je de kans krijgt om in jouw expertise mee te groeien met de organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Groei & Glunder? Stuur dan je motivatie brief en CV  naar sollicitaties@groeienglunder.nl. Binnen twee weken zal er contact met je worden opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.