Vacature HR-Adviseur

Ben jij een ervaren HR-professional met een passie voor het begeleiden en ondersteunen van organisaties in de GGZ en Jeugdzorg? Wil jij een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de HR-afdeling en het bieden van essentieel operationeel advies aan verschillende locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt de rol in?

Als HR Adviseur binnen onze organisatie ben je actief betrokken bij het professionaliseren van de HR-afdeling, gericht op het verstrekken van operationeel advies aan diverse locaties. Op dit moment zijn er 15 locaties verspreid door Noord- en Zuid-Holland. Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Op dit moment bestaat het HR-team uit een HR-manager, Coördinator, verzuimmedewerker en 3 HR-medewerkers. Het HR-team werkt hybride een aantal dagen op kantoor (minimaal de helft van jouw contracturen) en thuis. Als HR-adviseur zal je indien nodig, ook werkzaam zijn op de verschillende locaties verspreid door Noord- en Zuid-Holland. Wij werken met AFAS, ervaring daarmee zien wij als een pré!

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke uitdaging en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Heb je een afgeronde opleiding richting HR, Recht of bedrijfskunde, minimaal 3 jaar ervaring in de rol van HR-adviseur en vind je het geen probleem om hybride te werken? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.