Vacature ICT-manager

Ben jij een enthousiaste Manager ICT die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie? Wil je bijdragen aan een hoge klanttevredenheid, verbeterinitiatieven en verdere ontwikkeling van de organisatie? Misschien is de functie van manager ICT bij YOEP dan wel wat voor jou! 

De YOEP-groep is een groeiende organisatie bestaande uit YOEP Onderwijs & Zorg, De Praktische GGZ en Groei & Glunder. Mogelijk komen hier in de komende twee jaar nog een aantal organisaties bij. Op dit moment zit de organisatie in het integratieproces van deze organisaties en het creëren van een uniforme werkwijze, waaronder op ICT-gebied.

Wie is YOEP?

YOEP biedt begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Ondanks de grootte van de organisatie, streven we ernaar een platte en flexibele organisatie te blijven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Wij zijn op zoek naar een Manager ICT. Deels als vervanger van de huidige Coördinator ICT & Facilitair die zich volledig op facilitair zal gaan richten, maar ook omdat we extra kennis en expertise nodig hebben om een optimale ICT-omgeving van de toekomst neer te zetten voor de hele YOEP-groep

Wat houdt de rol in?

Als ICT Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van de ICT-strategie van de YOEP-groep. Je zult een sleutelrol spelen bij het waarborgen van de effectiviteit van onze IT-infrastructuur en het leiden van een team. Je rapporteert direct aan de directie en werkt nauw samen met verschillende afdelingen om de ICT-doelstellingen van de YOEP-groep te realiseren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren van één nieuw EPD-systeem voor alle organisaties onder de YOEP-groep. Je zult de huidige bedrijfsprocessen en -behoeften grondig analyseren om een diepgaand inzicht te krijgen in de vereisten voor het nieuwe EDP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een gedetailleerd projectplan, het vaststellen van mijlpalen en het coördineren van de implementatieactiviteiten. Effectief projectmanagement is essentieel om ervoor te zorgen dat het project binnen de gestelde termijnen en budgetten wordt afgerond. Na de implementatie zorg je voor adequate training en ondersteuning voor medewerkers om een vlotte overgang naar het nieuwe EPD-systeem te garanderen.

Voor deze functie vragen wij iemand die bedreven is in het:

Als Manager ICT ben je zowel strategisch, tactisch als operationeel actief. Je stuurt een medewerker ICT en een betrokken freelancer aan. Ook werk je samen met onze Chief Information Security Officer en de externe ICT-leverancier(s).

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke uitdaging en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Wat vragen we van jou?

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.