Vacature Kinder- en jeugdpsychiater, YOEP

Ben jij die enthousiaste, ambitieuze Kinder- en jeugdpsychiater die graag wil werken in een veelzijdige organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons!

Wat houdt de rol in?

Als regiebehandelaar voer je de indicatiestelling en diagnostiek uit en bied je verschillende vormen van psychotherapie en medicamenteuze behandeling. Je geeft een complete visie van het medische beeld waarbij je somatische en psychische klachten integreert. Bovendien denk je mee bij complexe casuïstiek, samen met je collega’s in het team. Je bewaakt de doelen van de behandeling en zet de lijn uit, zorgt dat de hulpverleners goed samenwerken en hebt waar nodig intensief contact met de hulpverleners van overige teams. Uiteraard zorg je voor verslaglegging en rapportage, neem je deel aan multidisciplinaire overleggen, zowel intern als extern met andere ketenpartners.

Wie is YOEP?

Per 1 januari 2023 zijn de organisaties YOEP en Ad Astra samen verdergegaan onder de naam YOEP. Door het samenvoegen van onze organisaties zijn we in staat om een volledig traject van ambulante begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun ontwikkeling en/of hun functioneren in het dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. Dit geeft veel ruimte voor eigen inbreng en het inrichten van de zorg naar je eigen ideeën.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt uitdagende fulltime baan en ben je BIG geregistreerd? En heb je een aantal jaar ervaring in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen? Ben je een betrokken en enthousiaste collega die ook flexibel en stressbestendig is? Dan bieden we jou:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Priscilla Zijlmans:

  • 088-9723730
  • p.zijlmans@yoep.nl

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.