Vacature onderwijscoach, Den Haag, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn

Ter versterking van onze teams in teams van onze doorstart- en trainingslocatie in Den Haag, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een ondernemende Onderwijscoach! In ons werk staat het contact met jongeren (12–18 jaar) met ontwikkelingsproblematiek centraal. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor jongeren, lees dan zeker verder!

Wie wij zoeken

Als onderwijscoach bied jij jongeren uit het VO begeleiding gericht op het trainen van de executieve functies. Denk hierbij aan vaardigheden zoals plannen, organiseren, beginnen aan een taak, doorzetten, concentratie; allemaal functies die je nodig hebt om een taak uit te voeren. Het begeleidingstraject is erop gericht om de jongeren in maximaal een schooljaar zelfstandig te kunnen laten werken. Als Onderwijscoach heb je naast de dagelijkse begeleiding de verantwoordelijkheid over een aantal coachleerlingen. Je bewaakt hun proces en communiceert veel met ouders, scholen en de betrokken zorgcoach vanuit YOEP. Daarnaast rapporteer je dagelijks over de ontwikkelingen van een jongere en deel je dit periodiek met de ouders en school van de jongeren. Je werkt nauw samen met de andere onderwijskundigen en de zorgcoaches. Bij alles wat je doet, is het jouw uiteindelijke doel om overbodig te zijn voor de jongeren. Voor ons staat overbodig zijn symbool voor de stap in zelfstandigheid die de jongeren hebben gemaakt. En daar doen we het voor.

We zijn op zoek naar een Onderwijscoach voor onze Doorstartgroep in de ochtend: een groep jongeren die is uitgevallen binnen het onderwijs en vaardigheden aanleert om weer te kunnen functioneren in een voor hen passende onderwijssetting. Ook zoeken we versterking voor ons Trainingslocatieteam in de middag waar jongeren uit school naar locatie komen en begeleiding krijgen gericht op het trainen van de executieve functies. Bijzonder in onze samenwerking is dat wij werken volgens zelforganisatie: het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit bij jouw interesse, je talenten, je energie en dat je de kans krijgt om de rol uit te proberen.

Als Onderwijscoach zal je op één van onze locaties in Den Haag, Zoetermeer of Alphen aan den Rijn aan de slag gaan.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een écht leuke en uitdagende baan tussen de 16 tot 32 uur per week als onderwijscoach en heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting Pabo of pedagogiek en heb je een onderwijsbevoegdheid? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

  • 06 – 33 92 88 00
  • b.bouwmeester@yoep.nl

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.