Vacature Orthopedagoog – Psycholoog

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt!

Ter vervanging van een zwangerschap zijn we op zoek naar een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie die nét even anders dan anders is? En werk je graag met een diverse doelgroep van kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de specialistische jeugd GGZ? Dan is YOEP Amstelveen wel op zoek naar jou!

Orthopedagoog – Psycholoog (24 – 32 uur)

Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor kinderen en jongeren, lees dan zeker verder!

Wat houdt de rol in?

Als behandelaar binnen YOEP draag je samen met de regiebehandelaar zorg voor jouw eigen caseload. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, geeft advies en geeft behandeling aan kinderen en jongeren van 6 t/m 23 jaar. Je biedt zorg op maat bij onder andere ontwikkelingsproblematiek, angststoornissen, trauma en problemen op school. Daarbij ben in staat om verschillende effectieve hulpvormen aan te bieden. Verder werk je samen met andere disciplines en houd je contact met scholen.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven.  Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke uitdaging van mei tot en met januari en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Heb je een afgeronde opleiding psychologie (kind en jeugd) of orthopedagogiek), een SKJ-registratie en een diagnostiekaantekening? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.