Vacature Ouderbegeleider, Amstelveen & Bussum

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders. Komt dat even goed uit, want ons team in Amstelveen en Bussum is op zoek naar een:

Ouderbegeleider

(16 tot 36 uur per week)

Wie wij zoeken

Als ouderbegeleider speel je een cruciale rol in het ondersteunen en begeleiden van ouders. Je werkt nauw samen met gezinnen waarin sprake is van complexe problematiek, zoals gedragsproblemen, psychische aandoeningen of opvoedingsuitdagingen. Je hebt een holistische benadering en streeft ernaar gezinnen te versterken, zodat zij in staat zijn de beste omstandigheden te bieden voor de ontwikkeling van hun kinderen.

Als ouderbegeleider bij YOEP ben je verantwoordelijk voor het bieden van individuele begeleiding aan ouders. Je werkt nauw samen met gezinnen en andere betrokken professionals om behandelplannen op te stellen. Daarnaast observeer en analyseer je gezinsdynamiek en individuele behoeften, waarbij je ouders voorziet van praktische tools en strategieën om de opvoeding te verbeteren.

Het is van essentieel belang om samen te werken met diverse disciplines, zoals psychologen, therapeuten en maatschappelijk werkers. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en casusbesprekingen om een holistische benadering te waarborgen. Bovendien draag je bij aan het ondersteunen van ouders bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het vergroten van hun zelfredzaamheid. Tenslotte rapporteer en documenteer je zorgvuldig de voortgang en bevindingen, waardoor een transparante communicatie en samenwerking binnen het team worden bevorderd. Als ouderbegeleider ben je werkzaam binnen de regio Amstelveen en/of Bussum.

Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een écht leuke en uitdagende baan tussen de 16 tot 36 uur per week en heb jij een afgeronde hbo-opleiding (SPH, Pedagogiek of Social work) in combinatie met een SKJ-registratie voor Jeugd en gezinsprofessional en ben je in het bezit van een rijbewijs met eigen vervoer? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, dan kun je mailen, bellen of appen met Bjorn Bouwmeester:

GEÏNTERESSEERD?
Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar solliciteren@yoep.nl. Het team zal alles bekijken en als zij net zo enthousiast zijn van jouw sollicitatie als jij van ons, dan nemen we contact met je op om kennis te maken.

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.